Savos 17 gados viņš jau ir paspējis notievēt 95 kilogramiem. FOTO
Rezultāts ir redzams: no 177 kilogramiem viņš nometa 95kg un izskatās pēc gluži vai cita zēna!
Trakā pasaule
2016. gada 26. janvāris, 16:56

Savos 17 gados viņš jau ir paspējis notievēt 95 kilogramiem. FOTO

Jauns.lv

Šis puisis var iedvesmot visus tos Latvijas jauniešus, kuri mokās ar lieko svaru, jo 17 gadu vecais Džozefs ir spējis „uzēsties” līdz savam vecumam pagalam neveslīgam svaram un arī nomest tik, cik sver viens normāls, pieaudzis vīrietis. Un tas viss – gada laikā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Džozefu ļoti priecājas arī puiša māmiņa, kura nebija apmierināta ar dēla ēšanas paradumiem un to, kādas veidojās jaunieša ķermeņa aprises. Par simbolu Džozefa paveiktajam tagad kalpo viņa vecais uzvalks – tas ir trīstik platāks par puiša šābrīža izmēriem!

Lielbritānijā dzīvojošais puisis 17 gadu vecumā sasniedza savu maksimālo svaru – kuplus 177 kilogramus. Viņš bija atkarīgs no ēdieniem, kurus piegādā uz mājām; īpaši Džozefam garšoja ķīniešu virtuve. Taču arī bez pasūtītajiem ēdieniem viņš katru rītu sāka ar ceptām olām, apčurkstinātu pīli, bet pusdienās dievināja pankūkas. Jaunietis ēda pagalam daudz un neveselīgi. Kā apkaunojošāko momentu tušņa periodā Džozefs min faktu, ka viņam nācies atteikties no autovadīšanas kursiem. Viņš savu apjomu dēļ nespēja ērti sēdēt krēslā pie stūras – tā spiedās visās tauku kroķītēs, vēsta britu prese.

Taču tad notika liktenīga sakritība. Džozefs sirsnīgi sadraudzējās ar puisi, kurš strādāja uzņēmumā, kas piegādāja ēdienu. Tā kā abu saskare notika praktiski katru dienu, puiši sadraudzējās. Izrādījās, ka ēdiena pievedējs ir kaislīgs fitnesa fanātiķis, un viņš Džozefu pierunāja pamēģināt apmeklēt treniņus. Korpulentajam jaunietim tik ļoti iepatikās jaunatklātā nodarbe, ka arī viņš aizrāvās. Drīz redzot jau nelielas izmaiņas savā izskatā, Džozefs „iekrita azartā” un turpmāk atteicās no neveslīgā, taukainā ēdiena, un trenējās regulāri. Rezultāts ir redzams: no 177 kilogramiem viņš atbrīvojies no 95kg un izskatās pēc gluži vai cita zēna!

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix