Izjukušas saimniekšova dalībnieku Alfrida un Velgas attiecības. FOTO
Saimniekšova atraktīvais pāris Velga Platace un Alfrids Lipovskis vairs nav kopā.
Slavenības
2016. gada 26. janvāris, 17:19

Izjukušas saimniekšova dalībnieku Alfrida un Velgas attiecības. FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Saimnieks meklē sievu” trešās sezonas atraktīvākais saimnieks Alfrids Lipovskis (57) no Ludzas novada izšķīries no šovā satiktās līgaviņas Velgas Plataces (47).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Mums ir dažādi uzskati par dzīvi, dažādas intereses. Izrunājāmies un sapratām, ka nevajag mocīties,” portālam Kasjauns.lv atklāj saimniekšova dalībnieks Alfrids Lipovskis. Jauno 2016. gadu pāris sagaidīja atsevišķi. Tomēr ne Alfrids, ne Velga degunus nav nokāruši. Abi ir aizņemti savās ikdienas gaitās un hobijos. Velga ar deju kolektīvu „Raksti” uzsāk labdarības koncertu turneju, no kuriem pirmais notiks 30. janvārī Madlienas kultūras namā, bet Alfrids, pateicoties meitas mudinājumam, piekritis filmēties pavisam jaunā TV šovā – kanāla „STV Pirmā” veidotājā „Randiņš ar mammu”. „Jāpamēģina ir! Kādreiz jau ir jāizdodas!” optimistiskā balsī saka Alfrids.

Atgādinām, ka finanšu jomā strādājošais Alfrids, kurš ir arī divu pieaugušu dēlu tēvs, šovā saņēma visvairāk vēstuļu. No visām pielūdzējām par savu līgaviņu viņš izvēlējās Velgu Plataci no Ogres. Skatītāji viņus dēvēja par saimniekšova atraktīvāko, saticīgāko un sirsnīgāko pāri. Šova noslēgumā pāris devās atpūtas braucienā uz Gruziju, bet decembra vidū – uz Taizemi. Viņi arī bija vienīgie, kuri pēc dalības šovā saņēma naudas balvu – 1500 eiro.

   

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, privātais arhīvs