Kirkorovs iepērkas zemo cenu veikalā. FOTO
48 gadus vecā Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs vienmēr izcēlies ar košām un dārgām drēbēm, taču pieķerts iepērkamies zemo cenu veikalā ASV.
Slavenības
2016. gada 28. janvāris, 14:17

Kirkorovs iepērkas zemo cenu veikalā. FOTO

Jauns.lv

Par Krievijas popkarali dēvētais dziedātājs Filips Kirkorovs, kurš gluži pamatoti ieņem vadošo vietu starp visbagātākajiem šovbiznesa darboņiem kaimiņvalstī, pamanīts iepērkamies zemo cenu veikalā.

Uzreiz pēc jaunā gada Filips Kirkorovs devās atpūsties uz ASV, kur pirms vairākiem gadiem iegādājies šiku īpašumu Maiami, Floridā. Tur viņš uzturas visu šo mēnesi, apmeklējot pasaules zvaigžņu koncertus, izklaidējoties Disnejlendā un uzņemot draugus.

Nesen Kirkorovs pamanīts sev diezgan netipiskā vietā – ASV zemo cenu veikalu tīkla “Marshalls” veikalā, kas atrodas imigrantu rajonā Sunny Isles. Ģērbies treniņbiksēs un garā t-kreklā, Kirkorovs, kurš slavens ar kāri uz košiem un firmas apģērbiem un iecienījis iepirkties tikai visdārgākajos modes veikalos,  vismaz stundu pavadīja, pētot pāris dolāru vērtas “lupatas”. Protams, šāds skats pamatīgi izbrīnīja tobrīd veikalā ieklīdušos krievu imigrantus, kuri nekavējoties nobildēja Kirkorovu, rakājamies lētajās drēbēs, un šo bildi ievietoja sociālajos tīklos.

Filipa Kirkorova tērpu parāde „Jaunajā Vilnī 2011”

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com, izdevniecības Rīgas viļņi arhīvs