"One Direction" mūziķis gandrīz nokavē dēla piedzimšanu. Viņu neielaiž slimnīcā
Puišu grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons vēlējās būt līdzās bijušajai draudzenei Brianai Jangvirtai, sagaidot pasaulē abu kopīgo dēlu. Jaunās sievietes mamma (attēlā zilajā krekliņā) negribēja pieļaut, ka viņš tuvojas dzemdībās esošajai meitai.
Slavenības
2016. gada 29. janvāris, 05:11

"One Direction" mūziķis gandrīz nokavē dēla piedzimšanu. Viņu neielaiž slimnīcā

Jauns.lv

Pirmā bērna nākšana pasaulē katram no vecākiem ir ļoti īpašs notikums. Puišu grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons (24) tik tikko nepalaida šo brīdi garām, jo bijušās draudzenes Brianas Jangvirtas (23) vecāki negribēja ielaist mūziķi dzemdību telpā slimnīcā.

Aizvadītajā piektdienā grupas „One Direction” dziedātājas Lūiss Tomlinsons un viņa bijusī draudzene Birana Jangvirta kļuva par vecākiem dēliņam, kuram dots vārds Fredijs. Lielāko daļu laika, kamēr 23 gadus vecā gaišmate mocījās dzemdību sāpēs, Lūiss nosēdēja savā mašīnā pie slimnīcas. Viņš gribēja būt līdzās un atbalstīt bijušo draudzeni, taču jaunās sievietes vecāki bija citos ieskatos par Tomlinsona klātbūtni dzemdību laikā.

„Brianas mamma Tamija slimnīcā kļuva nikna aiz dusmām, ieraugot Lūisu,” izdevumam „The Sun” norādījis kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Lielāko daļu laika viņš nosēdēja automašīnā, jo Tamija nelaida viņu tuvumā Brianai.”

„Viņš ir labi rūpējies par Brianu, bet Tamija neuzskata, ka ar to ir diezgan. Viņi šobrīd risina aizbildnības jautājumu.”

Par spīti konfliktam ar bērna vecmāmiņu, Lūiss – kuru šobrīd vieno romāns ar Danieli Kempbelu – pēdējā brīdī tomēr tika ielaists slimnīcā un sagaidīja bērna nākšanu pasaulē. Vēlāk jaunais tēvs sociālajos tīklos atzina, ka ir „ļoti laimīgs”.

„Esmu priecīgs paziņot, ka vakar piedzima mans dēliņš,” rakstīja Lūiss. „Viņš ir veselīgs un burvīgs. Esmu ļoti laimīgs!!”

Lūiss no Lielbritānijas pārcēlies uz Losandželosu, kur mitinās viņa bijusī draudzene. Mūziķis šādu lēmumu pieņēmis, lai būtu tuvāk dēlam. Viņš arī Brianai nopircis atsevišķu mājvietu, kur viņai dzīvot kopā ar dēlu.

Tomlinsons jau sešus mēnešus Losandželosā sev īrē 10 miljonus sterliņu mārciņu vērtu piecu guļamistabu villu, savukārt bērna mātei nodrošinājis četru guļamistabu īpašumu.

Kāds no Tomlinsona draugiem izteicies, ka Lūiss vēlas dalīties visās rūpēs par bērnu un ir gatavs atbalstīt bijušo draudzeni, kā vien to spēs. „Lai gan viņus nevieno romantiskas attiecības, Lūiss uzskata, ka Briana ir lieliska sieviete un būs fantastiska mamma. Lūiss jau kādu laiku palīdz Brianai finansiāli un ir gatavs uzņemties visus pienākumus, ko ietver rūpes par bērnu.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram

Tēmas