Eds Šīrans grib izšmaukt ar nederīgu auto stāvvietas biļeti. Nāksies maksāt sodu. FOTO
„Šopings” kopā ar draudzeni Čeriju Sībornu mūziķim Edam Šīranam beidzās ar soda kvīti no policijas. Eds cerēja izšmaukt no maksas par auto stāvvietu, aiz vējstikla atstājot nederīgu talonu. Policistam tas neiepatikās un viņš izrakstīja braucējam sodu.
Slavenības
2016. gada 29. janvāris, 21:16

Eds Šīrans grib izšmaukt ar nederīgu auto stāvvietas biļeti. Nāksies maksāt sodu. FOTO

Jauns.lv

Rudais britu dziesminieks Eds Šīrans (24) ir 40 miljonus sterliņu mārciņu (52.6 miljoni eiro) liela kapitāla īpašnieks. Taču, dodoties iepirkties kopā ar draudzeni, mūziķim negribējās maksāt par auto stāvvietu, un viņš logā atstāja vecu parkošanās biļeti. Nu viņam jāmaksā sods.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Britu mūziķis Eds Šīrans ir pavisam jauns autobraucējs. Viņš tiesības nokārtoja aizvadītā gada oktobrī. Labestīgā dziesminieka attaisnojumam var teikt, ka viņš vēl tikai mācās ceļu kārtības likumus. Pirms dažām dienām mūziķis savā jaunajā „Mercedes” džipā kopā ar draudzeni Čeriju Sībornu devās iepirkties.

Vispirms Šīrans ar draudzeni devās uz Londonas smalko universālveikalu „Harrods’s”, kur pavadīja divas stundas. Novietojot mašīnu netālu esošajā stāvvietā, mūziķis nopirka biļeti un atstāja to aiz priekšējā vējstikla. Pēc iepirkšanās viņš to noņēma no loga un kopā ar Čeriju devās turpināt iepirkšanos citā Londonas rajonā. Pēc pārbrauciena Eds vairs nesteidzās pirkt biļeti par stāvvietu un aiz stikla novietoja veco talonu ar notecējušu termiņu.

Pēc atgriešanās no veikala, mūziķis atrada uz vējstikla policista izrakstītu soda kvīti... Neko darīt, slinkuma vai nezināšanas dēļ būs jāmaksā sods.

Neskaitāmas balvas ieguvušais mūziķis bija tērpies tumši zilā „Franklin & Marshall” treniņtērpā ar kapuci, melnās sporta apavos un beisbola cepurē, bet uz acīm uzlicis brilles melnos ietvaros. Kāpjot ārā no automašīnas, mūziķis uzvilka haki krāsas ziemas jaku.

Arī Čerija bija ģērbusies mājas drēbēs. Virs melnajām treniņbiksēm viņa uzvilkusi melnu ziemas jaku, kājās apāvusi „Van” sporta apavus, bet adīto cepuri ar bumbuli nesa azotē.

Šīrans un Sīborna ir skolas laiku draugi, taču romantiskas attiecības pāri vieno tikai kopš aizvadītā gada vasaras. Abi ļoti cenšas sargāt savu privāto dzīvi un reti kad manīti izejam sabiedrībā kopā.

Čerija ir pārcēlusies uz dzīvi ASV, kur jauniete studē Djūka universitātē, kas ir uz pētniecību orientēta privāta mācību iestāde. Pirms tam viņa trīs gadus studēja Daremas universitātē Anglijā un absolvēja to 2013. gadā.

Brīvajā laikā Čerija aizraujas ar sportu, viņa ir sieviešu hokeja komandas kapteine.

Ārvalstu prese raksta, ka paralēli studijām Čerija strādā kā padomdevēja konsultante Ņujorkā bāzētajai kompānijā „Deloitte & Touche LLP”.

Eds un Čerija atpazīti dodamies iepirkties mēnesi pēc tam, kad mūziķis oficiāli paziņoja, ka nolēmis paņemt garāku atvaļinājumu un turpmāk nesniegs par sevi jaunumus arī sociālajos tīklos. „Es kādu laiku atpūtīšos no telefona, e-pasta un sociālajiem tīkliem,” savā „Instagram” bloga ierakstā vēstīja Šīrans. „Pēdējie pieci gadi man ir bijis kā fantastisks piedzīvojums. Es tagad izmantoju šo iespēju, kad nekur nav jābūt un nekas jādara, lai apceļotu pasauli un redzētu visu to, ko esmu palaidis garām. Manai ģimenei un draugiem: ja jūs mani mīlat, jūs sapratīsiet, ka gribu mazliet aizmukt. Faniem: mans trešais albums ir tapšanas stadijā un ir labākais, ko līdz šim esmu radījis. Tiksimies rudenī un paldies, ka esat tik fantastiski.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press