Mirstošs tēvs nāves brīdī uzskricelē sirdi plosošu zīmīti savām meitām. FOTO
Meitas domā, ka šis, visticamāk, ir pēdējais, ko tētis paveica pirms aiziešanas mūžībā: uz aploksnes drebelīgā rokrakstā Ronalds pateica, ka mīl katru no viņām.
Trakā pasaule
2016. gada 29. janvāris, 21:39

Mirstošs tēvs nāves brīdī uzskricelē sirdi plosošu zīmīti savām meitām. FOTO

Jauns.lv

74 gadus vecais Ronalds Volante devās mūžībā pērnā gada novembrī. Viņu, kurš jau iepriekš nevarēja lepoties ar spožu veselības stāvokli, piemeklēja sirdslēkme. Neviena tuvā tobrīd klāt nebija, un vecajam vīram pēc lēkmes nācās gaidīt ārstus garu pusotru stundu. Viņš nomira, un Ronalda meitas publisko privātu "sīkumu", proti, uz aploksnes gabala atstātu zīmīti.

Uz aploksnes uzrakstītie vārdi, domājams, bija pēdējie mirstošā vīra mūžā. Burti uzrakstīti knapi salasāmi un drebelīgā rokrakstā. Taču to Ronalds gribējis un spējis paveikt laikā, kad gaidīja izsaukto ātro medicīnisko palīdzību, kas pamatīgi kavējusies.

Sirmais kungs dzīvoja Mersīsaidā, Lielbritānijā. Viņa divas meitas - Debija un Rita - vēl tagad pārdzīvo, ka tētim nācies pēc lēkmes tik ilgi gaidīt palīdzību, kas tā arī neko nepalīdzēja. Viņas rāda papīra gabalu, kas tagad sievietēm ir svētuma vietā, proti, uz tā Ronalda kungs bija uzskricelējis "Es mīlu tevi, Rita. Es mīlu tevi, Deb. Tētis". Viņas domā, ka tas bijis pēdējais, ko tēvs paveicis pirms nāves brīža. Tāpat sievietes turpina dusmoties, kāpēc izsaukums mediķiem nešķita prioritārs, - mediķi pie Volantes kunga ieradās teju divas stundas pēc zvana.

Zīmīti abas māsas atrada istabā uz dzīvojamās istabas grīdas, un turpat blakus bijusi nolikta arī testamenta kopija, kā arī vēstule par pēdējo gribu. Tieši meitas arī atrada savu tēvu mirušu.

"Kopš tās dienas, 5.novembra, spēju tikai ēst, gulēt un elpot," saka sērojošā Debija, stāstot par skumjām, ko radījusi tēta aiziešana mūžībā.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no "Mail Online"