Meraija Kerija parāda 7.5 miljonus vērto saderināšanās gredzenu un atklāj, kur dzīvos! FOTO
Meraija Kerija aiz laimes staroja teju vai spožāk nekā gredzens ar milzīgo briljantu, ko viņai pasniedzis līgavainis Džeimss Pakers!
Slavenības
2016. gada 30. janvāris, 06:23

Meraija Kerija parāda 7.5 miljonus vērto saderināšanās gredzenu un atklāj, kur dzīvos! FOTO

Jauns.lv

48 gadus vecais austrāliešu miljardieris Džeimss Pakers bildinājis savu draudzeni, 45 gadus veco amerikāņu dziedātāju Meraiju Keriju, kuru jau pavisam drīz ar koncertu redzēsim arī Rīgā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmoreiz par dziedātājas Meraijas Kerijas un uzņēmēja miljardiera Džeimsa Pakera romantiskajām jūtām kļuva zināms aizvadītā gada jūnijā. Pavisam nesen bagātais pielūdzējs bildinājis draudzeni, kura ir māmiņa četrus gadus veciem dvīņiem Morokanam un Monro, kas nākuši pasaulē viņas iepriekšējā laulībā ar reperi un aktieri Niku Kanonu (35).

Džeimss Pakers ierindojas Austrālijas bagātāko cilvēku skaitā. Viņa kapitāls novērtēts 3.23 miljardu dolāru vērtībā. Apliecinot savu jūtu patiesumu, miljardieris skanīgās balss īpašniecei pasniedza saderināšanās gredzenu ar tik lielu briljantu, ka to grūti nepamanīt pat no attāluma. Briljants sver neticamus 35 karātus! Ņujorkā dzīvojošā juveliera Vilfredo Rosado darinātā gredzena vērtība noteikta 7.5 miljonu dolāru apmērā.

Pagaidām pāris kāzu datumu vēl nav noteicis. Meraijai šī būs jau trešā laulība. Pirms kāzām ar Niku Kanonu 2008. gadā (pāris izšķīrās 2014. gadā) dziedātāja bija precējusies ar mūzikas producentu Tomiju Motolu, ar kuru izšķīrās 1997. gadā.

Arī Meraijas līgavainis iepriekš bijis precējies divas reizes. Otrajā laulībā Pakers kļuvis par trīs bērnu tēvu. Bijusī modele un dziedātāja Ērika Bakstere vīram dāvājusi bērnus – Indigo (7), Džeksonu (5) un Emanueli (3).

Nesen Meraija Kerija un Džeimss Pakers iegādājušies kopīgu ģimenes ligzdiņu. Dziedātājas līgavainis noīrējis māju apsargātajā Kalabasasas (Kalifornija) rajonā „The Oaks”, par īpašumu maksājot 250 000 dolāru mēnesī jeb 3 miljonus dolāru gadā. Ja esi miljardieris, tad šāda īres maksa tāds nieks vien ir. „Līgums parakstīts tikai pirms dažām dienām, informē kāds paziņa. „Pāris ilgu laiku nemeklēja sev māju. Šī ir ideāla vieta Meraijai un viņas ģimenei – tā ir droša, tā ir apsargāta, tās ir īstas mājas.”

No īpašuma paveras gleznaini skati uz apkārtni. Ēkā ir mājas kino zāle, sauna, sporta zāle. Visi akmeņi, kas izmantoti mājas celtniecībā, vesti no Itālijas. Meraijai un Džeimsam būs iespēja māju izpirkt un paturēt to savā īpašumā, ja viņiem dzīve tajā iepatiksies. Šis īpašums nekad agrāk nav nonācis nekustamo īpašumu tirgū.

Kerijai un Pakeram kaimiņos dzīvo tādas slavenības kā māsas Kardašjanas, aktieris Vils Smits un popzvaigzne Britnija Spīrsa.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press