Populārāka par mammu! Ances Krauzes meitiņa tiek pie pirmā miljona. VIDEO
Ance Krauze ar meitu Elzu gandrīz pirms sešiem gadiem, tikko nokāpušas no skatuves, kur tika izpildīta dziesmiņa „Rabarberu rausis”. Internetā videoklips skatīts jau vairāk nekā 1 222 500 reižu!
Slavenības
2016. gada 30. janvāris, 11:40

Populārāka par mammu! Ances Krauzes meitiņa tiek pie pirmā miljona. VIDEO

Jauns.lv

Dziedātājas Ances Krauzes (36) vecākās meitas Elzas (8) iedziedātā dziesmiņa „Rabarberu rausis” interneta kanālā Youtube jau pārsniegusi miljonu klausītāju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ance Krauze pirms nepilniem sešiem gadiem meitu Elzu aizveda uz Rīgas Kongresu namu, kur norisinājās labdarības kampaņas „Labestības diena” koncerts. Tolaik trīsgadīgā meitenīte, sapucētā krāšņā kleitiņā un ar frizūru – sirds formā sapītām franču bizītēm -, tikai nedaudz piepalīdzot mammai, ņipri nodziedāja dziesmiņu par „Rabarberu rausi”.

2010. gada pavasarī klips ar mazās Elzas uzstāšanos tika ievietots interneta kanālā Youtube.com, un kopš tā laika tas izpelnījies tik lielu popularitāti, kāda nav bijusi pat Ances Krauzes zināmākajām dziesmām „Rasa” un „Šūpoles”. Ja mammas dziesmas apmeklētāji klausījušies pārdesmit tūkstošus reižu, tad meitas iedziedātais „Rabarberu rausis” izpelnījies daudzkārt lielāku skatījumu skaitu, un nu jau pārsniedz miljonu un 225 tūkstošus, turklāt ar katru dienu tas strauji palielinās!

Ance Krauze sarunā ar kasjauns.lv atzina, ka ir pārsteigta pirmkārt jau par to, ka Elzas uzstāšanās vispār ievietota internetā, bet tas, ka mazās meitenītes priekšnesums varētu kļūt par tik populāru, viņai pat sapņos nav rādījies. „Protams, ka es priecājos!” teica Ance Krauze un priecīgā balsī piebilda: „Redziet, kā sanāk – tagad viņa ir populārāka pat par mammu!”

Nu jau pavasarī Ances meitiņai Elzai būs deviņi gadi, un ar dziedāšanu meitene vairs tik aizrautīgi nenodarbojas. Tagad dziedātājas atvase nopietni pievērsusies vijoļspēlei, un ar neskaitāmām uzvarām dažādos jauno vijolnieku konkursos tiek uzskatīta par vienu no daudzsološākajām vijoļspēles topošajām meistarēm.

Ance Krauze ar meitu Elzu „Labestības dienas” koncertā, uzstājoties ar dziesmu „Rabarberu rausis”
Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva