Džiliana Andersone neapsveic Duhovniju ar zvaigzni Slavas alejā
Deivids Duhovnijs un Džiliana Andersone kopā reklamēja seriāla turpinājumu, taču apsveikt kolēģi ar viņam piešķirto zvaigzni Slavas alejā aktrise neatnāca.
Slavenības
2016. gada 31. janvāris, 05:28

Džiliana Andersone neapsveic Duhovniju ar zvaigzni Slavas alejā

Jauns.lv

Līdz ar populārā kulta seriāla „X faili. Slepenās lietas” turpinājuma iznākšanu uz ekrāniem, galvenās lomas atveidotājam Deividam Duhovnijam piešķirta sava zvaigzne Holivudas Slavas alejā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajās brīvdienās telekanāls „Fox” demonstrēja pirmo sēriju deviņdesmitos gados populārā seriāla „X Faili” turpinājumam. Savukārt pirms dažām dienām FIB aģenta Foksa Maldera lomas atveidotāja aktiera Deivida Duhovnija (55) faniem bija vēl viens iemesls lielam priekam – viņu elkam visbeidzot piešķirta sava zvaigzne Holivudas Slavas alejā.

Pati ceremonija, var teikt, norisinājās neformālā gaisotnē. Pasākuma vaininieks bija ģērbies ļoti ikdienišķi – vējjakā, džinsos un sporta apavos. Apsveikt Duhovniju bija ieradušies viņa draugi un kolēģi, to skaitā „X failu” radītājs Kriss Kārters, kuru aktieris piesauca arī savā pateicības runā. „Ja ne Kriss un viņa „Slepenās lietas”, man vispār nebūtu karjeras! Paldies visiem, kas atnāca, tā ir neaprakstāma sajūta,” pateicās aktieris.

Interesanti, ka Foksa Maldera uzticamā partnere izmeklēšanā Dana Skallija jeb aktrise Džiliana Andersone ceremoniju neapmeklēja. Nav izslēgts, ka abu populāro aktieru attiecības ārpus filmēšanas laukuma nav no tām draudzīgākajām. Tikai pirms dažām dienām kļuvis zināms, ka sākotnēji par dalību „X failu” turpinājumā Andersonei piedāvāts divas reizes mazāks honorārs nekā Duhovnijam. Aktrise arī norādījusi, ka, filmējoties populārajā seriālā deviņdesmitajos gados, viņa vienmēr izjutusi diskrimināciju.

Seriāla „X faili. Slepenās lietas” jaunākās sezonas reklāmas rullītis

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press