Vila Smita meita uzsākusi zeķīšu biznesu. Novērtējiet jauno dizaineri! FOTO
Aktiera Vila Smita 15 gadus vecā meita Vilova Smita izdevusi savu pirmo zeķīšu kolekciju. Sadarbības partneri zīmols „Stance Socks” nespēj vien beigt slavēt meitenes oriģinalitāti un vitalitāti.
Slavenības
2016. gada 31. janvāris, 06:22

Vila Smita meita uzsākusi zeķīšu biznesu. Novērtējiet jauno dizaineri! FOTO

Jauns.lv

Aktieru pāra Vila Smita un Džadas Pinketas Smitas meitai Vilovai ir tikai 15 gadu. Pirms septiņiem mēnešiem jaunkundze pozējusi atzītā dizainera Marka Džeikobsa jaunās kolekcijas reklāmas kampaņā, bet pavisam nesen kā izdevusi savu pirmo zeķīšu kolekciju!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sadarbībā ar zīmolu „Stance Socks” jaunā dizainere Vilova Smita izstrādājusi pati savu īso zeķīšu kolekciju. Potenciālajiem pircējiem meitene piedāvā deviņus dažādus zeķu pārus, ko pati arī demonstrē jaunākajā reklāmas kampaņā un video rullītī.

„Mēs gribētu Vilovu dēvēt par mākslinieciskās izteiksmes galēju provokatori, taču pat šāds apzīmējums šķiet mazliet ierobežojošs kādai, kuru tik grūti raksturot,” jauno dizaineri slavē kompānija „Stance Socks”, kas savulaik sadarbojusies arī ar popzvaigzni Riannu.

„Dziedātāja. Aktrise. Dejotāja. Uzņēmēja. Nav viena visaptveroša vārda, kas raksturotu Vilovu. Ar pašpārliecību un stila izjūtu, kas ir tik neizmērojami svaiga un tālu priekšā saviem gadiem, viņai piemīt sevi akcentējoša oriģinalitāte. Te ir lieki piesaukt viņas gadus, jo viņa ir pāraugusi tos.”

Vilovas sadarbības partneri „Stance Socks” slavē meiteni, norādot, ka vārds oriģinalitāte esot īsti vietā: neviens no jaunās dizaineres zeķu pāriem nav vienkāršs, nav paredzēts, lai to slēptu apavos un kur nu vēl zem garajām biksēm!

Vilova Smita reklamē sevis dizainēto zeķīšu kolekciju

   

Kasjauns.lv. / Foto: Vida Press