Flintstona līgava bez apakšveļas. Rita Ora uzcērtas alu laikmeta cienīgā tērpā. FOTO
Oranžo mini tērpu, kurā dziedātāja Rota Ora apmeklēja „Atelier Versace” modes skati Parīzē daži jau nodēvējuši par „Flintstonu kleitiņu”.
Slavenības
2016. gada 31. janvāris, 11:02

Flintstona līgava bez apakšveļas. Rita Ora uzcērtas alu laikmeta cienīgā tērpā. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Rita Ora (25) devās uz modes skati un restorānu Parīzē alu laikmeta sievietes cienīgā ietērpā. Pikanto oranžo mini kleitiņu kopā saturēja vien dažas auklas. Zem šāda tērpa populārajai dziedātājai nācās iztikt arī bez apakšveļas.

Dziedātāja Rita Ora nekad nav kautrējusies izrādīt augumu. Viņa ir jauna, ar labi veidotu figūru – kāpēc gan ne? Taču šoreiz, apmeklējot Parīzes modes nedēļas augstās modes skati un pēcāk dodoties uz restorānu „Caviar Kaspia”, Rita bija izvēlējusies ļoti pikantu tērpu, riskējot iekulties nelāgā misēklī, kad pieticīgā kleitiņa apkārtējo skatienam atklātu mazliet par daudz. Nieka pāris centimetri uz vienu vai otru pusi un misēklis būtu garantēts.

Pateicoties augumu atkailinošajam tērpam, Rita varēja izrādīt arī daudzos tetovējumus, kas rotā viņas miesu vietās, kas parasti sabiedrības acīm ir piesegtas.

Tērps, kurā Ora apmeklēja pasākumu, ir no prestiža modes nama augstās modes kolekcijas. Šo mini kleitu savā 2016. gada pavasara kolekcijā iekļāvusi dizainere Donatella Versače.

Starp citu, iespaids par kailumu ir nedaudz maldīgs. Lai gan vizuāli izskatās, ka oranžos auduma gabalus kopā satur vien aukliņas, patiesībā starp tiem ir iestrādāts caurspīdīgs materiāls, kas sekmē kailuma ilūziju.

Šāds tērps prasa milzu uzdrīkstēšanos, lai to kāda sieviete atļautos uzvilkt arī ārpus mēles modes skatē. Lai arī Rita nav no bailīgajām un labprāt uzņemas izaicinājumu, fani uzskata, ka šis ir riskantākais tērps, kādā Ora jebkad redzēta izejam sabiedrībā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press