Dažas stundas pirms Vanesas Hadžensas uzstāšanās miris viņas tētis
Vanesa Hadžensa ar tēti aizvadītā gada vasarā. Pērn augustā bijušajam ugunsdzēsējam Gregam Hadžensam konstatēja vēzi ceturtajā stadijā.
Slavenības
2016. gada 2. februāris, 14:10

Dažas stundas pirms Vanesas Hadžensas uzstāšanās miris viņas tētis

Jauns.lv

Svētdienas rītā aktrise un dziedātāja Vanesa Hadžensa (27) pavēstīja sociālo tīklu sekotājiem, ka mūža miegā aizmidzis viņas tēvs Gregs Hadžens (1950-2016), kas cieta no vēža. Taču sēru māktā aktrise apsolīja, ka vakarā uzstāsies mūzikla „Grease” TV tiešraidē un veltīs savu priekšnesumu tētim.

„Esmu tik bēdīga paziņot, ka vakar mans tētis Gregs nomira no vēža, kas bija ceturtajā stadijā,” aizvadītās svētdienas rītā Vanesa pavēstīja sēru vēsti saviem sociālo tīklu sekotājiem. „Paldies visiem, kas aizlūdzāt par viņu. Šovakar es piedalīšos šovā, godinot viņa piemiņu.”

To, ka bijušajam ugunsdzēsējam Gregam Hadžensam konstatēts vēzis, Vanesa pirmoreiz publiski apstiprināja aizvadītā gada augustā, saņemot balvu „Industry Dance Awards” balvu ceremonijas vakarā. „Pērn mans draugs Ostins (Batlers) zaudēja savu mammu Loriju, kas nomira no vēža,” ar tikko saņemto godalgu rokās teica Vanesa. „Tagad arī manam tētis konstatēts vēzis, kas ir jau ceturtajā stadijā. Ļaujiet man pateikt – es ienīstu vēzi. Es ienīstu vēzi ar katru sava ķermeņa šūniņu. Šī balva man nozīmē ļoti daudz, taču es to veltu sava drauga mammai Lorijai, savam tētim un visām tām ģimenēm, kas cieš līdzīgi. Jābūt patiešām stipram cilvēkam un stiprai ģimenei, lai varētu palīdzēt tiem, kam nākas šo piedzīvot.”

Arī Vanesa izrādījusi apbrīnojamu spēku. Nepilnas 24 stundas pēc tēva nāves aktrisei bija jāuzstājas telestudijas „Fox” rīkotajā projektā: savulaik populārā mūzikla „Grease” jaunajā versijā, ko trīs stundu garumā bija paredzēts demonstrēt TV tiešraidē. Aktierus un dejotājus filmēja „Warner Bros” studijas paviljona četrpadsmit dažādos uzņemšanas laukumos. Pie mūzikla tapšanas strādāja aptuveni 600 aktieru, dejotāju un filmēšanas komandas darbinieku. Šovu varēja skatīties ne tiki TV ekrānos, paviljonā bija arī skatītāji, kas izrādi vēroja klātienē. Šova darbība norisinājās daļēji ārā, un turpinājās pat par spīti laikapstākļiem – spēcīgajam vējam un lietum, kas tovakar plosījās Losandželosā.

Vanesai un viņas atveidotajai Rizo šajā reizē būtu piedotas šķībākas notis, kā arī grūtības iejusties tēlā, taču aktrise savu lomu izpildīja un nodziedāja spoži. Nevainojami. Mūzikla beigu titros bija rakstīts arī Hadžensas mirušā tēva vārds, norādot, ka šovs veltīts viņa piemiņai.

Vanesu slavēja arī bijušais seriāla „Glābējzvans” aktieris Mario Lopess, kurš piedalījās jaunajā projektā: „Iedomājieties, ja jums būtu tāda diena kā Vanesai Hadžensai un jūs spētu uzstāties tā. Cepuri nost. Kas par stipru sievieti. Mana jaunā varone.”

Vēl aizvadītajā nedēļā Vanesa vērsās pie saviem „Twitter” bloga lasītājiem. „Sveiki draugi. Manam tētim neiet pārāk labi. Lūdzu, aizlūdziet par viņu! Man tas nozīmētu ļoti daudz,” rakstīja Vanesa.

Par Gregu šobrīd sēro arī viņa sieva un Vanesas mamma Džīna, kā arī jaunākā meita, Vanesas māsa Stella.

Mūzikla „Grease” oriģināls uzņemts aizvadītā gadsimta septiņdesmitajos gados un darbība tajā risinās piecdesmitajos gados. Mīlniekus Deniju un Sendiju tolaik atveidoja Džons Travolta un Olīvija Ņūtone-Džona. Jaunajā versijā galvenajās lomās iejutās Ārons Tveits (32), kurš pazīstams pēc lomām seriālos „Graceland” un „Gossip Girl” un Džuliana Hafa (27), kas zināma arī kā šova „Dejo ar zvaigzni’ tiesnese.

Vanesa Hadžensa – „There Are Worst Things I Could Do”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram