100 kadri par godu "UgunsGrēka" 1000. sērijai. Skatām un svinam! FOTO
Mūsu zemē maz ir to ļaužu, kuri nekad nav redzējuši vai neko nav dzirdējuši par latvju ziepju operu „UgunsGrēks”. Sākās tas viss pirms 1000 sērijām. Kad beigsies, pagaidām nav zināms.
Slavenības
2016. gada 3. februāris, 12:02

100 kadri par godu "UgunsGrēka" 1000. sērijai. Skatām un svinam! FOTO

Jauns.lv

Nebijis gadījums Latvijas seriālu vēsturē – iemīļotais TV3 seriāls „UgunsGrēks” šodien, ritot seriāla 15. sezonai, uzstāda savdabīgu rekordu, piedzīvojot 1000. sēriju. Mīlēts un nīsts, slepkavots un glābts, smiets un raudāts šajās 1000 sērijas ir uz nebēdu.

Kasjauns.lv saviem uzticamajiem lasītājiem ar 100 foto kadriem piedāvā iespēju atgriezties seriāla pirmsākumos, vēlreiz izbaudīt smeķīgākos seriāla pieturpunktus un rosina – pirms seriāla laika uzvāriet aveņu tēju, iekārtojieties tā ērtāk klubkrēslos, un, protams, neaizmirstiet pa rokai novietot bļodu ar barankām, kuras paskrubināt 1000. sērijas intriģējošākajos mirkļos.

Skatītākā Latvijas seriāla „UgunsGrēks” notikumu darbība sākās pirms septiņiem gadiem kādā mazā piejūras pilsētiņā, kurā atrodas Pētersonu dzimtai piederoša viesnīca. Šķiet, mierīgākas vietas par šo nemēdz būt. Taču tā bija tikai fasāde: ieskatoties dziļāk, atklājas intrigas un kaislības, kādas pat sapņos nerādās. Satikšanās un šķiršanās, mīlestība un nodevība, sapņi un zaudētas ilūzijas. Šajos gados ir piedzīvots tik daudz, sākot ar viesnīcas nodegšanu pirmsākumos, Martas kāzām un nāvi, viņas meitas Ieviņas nerunāšanu teju vai gadu, Leona redzes zaudēšanu. Piedzīvota Leona un Elizabetes kāzu ceremonija, kuru izjauca Ieviņas atgriešanās seriālā. Tāpat uzradās Fēliksa dēls – krāpnieks Svjatoslavs Zaicevs, izšķiroša bija Ievas, Viestura un Edija – nākotne. Būtisks pagrieziena punkts bija arī Sofijas slepkavība. Pašlaik seriāla centrālajos notikumos ir ieskauta Gata Āboliņa meita Krista, kuru vajā viņas ļaunā dvīņumāsa Sandija. Notikumi uzņēmuši apgriezienus kā Pētersonu viesnīcā, tā arī „Mare SPA” apsaimniekotāju Āboliņu ģimenē.

 

Kasjauns.lv / Foto: TV3 publicitātes (Toms Norde)

Tēmas