Apalīte kļuva slaida, bet... vīrs viņu pameta! FOTO
Mainot dzīvesveidu un attiecīgi arī savas formas, krasus pavērsienus piedzīvoja arī viņas laulība – vīrs apņēmīgo tievētāju Endžiju pameta.
Trakā pasaule
2016. gada 3. februāris, 15:14

Apalīte kļuva slaida, bet... vīrs viņu pameta! FOTO

Jauns.lv

36 gadus vecās londonietes Endželas Krikmoras stāstā būtu vērts ieklausīties visām tām sievietēm, kuru vīri viņas apprecējušas kā kuplu formu īpašnieces. Šī sieviete daudzus gadus svēra 85 kilogramus, bet tad nolēma kļūt slaidāka – uz to viņu iedvesmoja draudzene.

Aizrāvusies ar diētām un sportu, Endžela tagad izskatās pavisam citādi nekā pirms dažiem gadiem. Agrāko sievišķīgo mīkstumu vietā tagad Endžela selfijos trenažieru zālē demonstrē vēdera „sešpaku”. Sieviete atklāj, ka ar savu kādreizējo svaru un izskatu pati nebija apmierināta un jutās apgrūtināta, visur nesājot līdzi savus sieviešķīgos apaļumus. „Kā sieva jutos skaista, jo mans vīrs patiešām tā uzskatīja. Ģimenē es jutos labi, bet sabiedrībā – ne pārāk,” par saviem kompleksiem stāsta 36 gadus vecā angliete.

Viņas draudzene Endželai uz e-pastu atsūtīja kādu diētu, kas solīja drīzus panākumus, un Endžela tai noticēja. Iepriekš viņa savā izmisumā jau apsvēra kuņģa samazināšanas operāciju, taču šī diēta viesa uzticību. Tā paredzēja atteikties no iepriekš ne pārāk veselīgas ēšanas, piemēram, miltu izstrādājumiem, kartupeļiem, rīsiem, alus, saldējuma, priekšroku dodot zivīm, sieram un dārzeņiem. Endželas draugi – sportiski ļaudis – viņu iedvesmoja doties arī uz trenažieru zāli, un panākumi ilgi nebija jāgaida: viņas aprises strauji kļuva niecīgākas. Kā lielisks piemērs Endželas acu priekšā bija viņas draudzene Karla, kura tieši šādā pašā veidā spēja atbrīvoties no 12 kilogramiem.

Tiesa gan, vājēšanas sākumā Endžela jutās pārāk neērti, lai dotos uz sporta zāli, tāpēc pirmajos etapos viņa devās skriet pa parku, turklāt vīrs savu sievu gaidīja mašīnā. Pēc nomestiem 8 kilogramiem Endžela sadūšojās doties uz trenažieriem, lai sportotu citu cilvēku acu priekšā.

Trenējoties un pareizi ēdot („es ēdu trīsreiz dienā un diezgan daudz, taču neko neveslīgu,” viņa saka), katru mēnesi „gāja nost” četri kilogrami!

Viņa pati kļuva arvien laimīgāka par to, ko rāda spoguļattēls, taču... neko skaistu jauniegūtajā ķermenī vairs neredzēja viņas laulātais draugs. Endželas jaunais veselīgais dzīvesveids izrādījās krasi atšķirīgs no vīra piekoptā, un visbeidzot brīdī, kad sieva sāka nopietnāk pievērsties kultūrismam, viņu 9 gadus ilgusī laulība izira pavisam.

Sieviete stāsta, ka laulības krahs viņai bijis smags pārdzīvojums, un sirds sāpējusi ilgi, taču tagad, gadu pēc šķiršanās, Endžela uzskata, ka slaida un uztrenēta jūtas labāk nekā tāda, kāda patika savam vīram.

 

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk