Klūnijs atklāj, kā gandrīz izmežģījis gūžu, bildinot sievu
Džordžs Klūnijs piedzīvojis nervus kutinošus mirkļus dienā, kad bildinājis nākamo sievu Amalu. Jāvārdu viņš gaidījis uz ceļiem stāvēdams gandrīz pusstundu!
Slavenības
2016. gada 5. februāris, 16:16

Klūnijs atklāj, kā gandrīz izmežģījis gūžu, bildinot sievu

Jauns.lv

Savulaik par Holivudas iekārojamāko vecpuisi dēvētais aktieris Džordžs Klūnijs (54) apprecējās pirms vairāk nekā gada. Taču tikai nesen aktieris atklājis, kā viņam gājis ar bildinājumu. Uz atbildi nācies gaidīt pusstundu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viesojoties sarunu šovā pie Elenas Dedženeresas aktieris Džordžs Klūnijs atklāj, ka rūpīgi izplānotais bildinājums gandrīz cietis neveiksmi. Turklāt atbildi viņam nācies gaidīt gandrīz pusstundu, kuras laikā viņš stāvējis nometies uz viena ceļa – ne pārāk ērtā pozā tobrīd 52 gadus vecam vīram.

Bildinājums draudējis izgāzties, advokāte Amala Klūnija (38, dzimusi Alamuddina) sākotnēji nav sapratusi, ka ar šo gredzenu Džordžs vēlas lūgt viņas roku.

„Pagāja seši mēneši līdz nolēmu, ka visbeidzot varu lūgt viņas roku,” atceras slavenais aktieris, kurš draudzeni bildināja pēc pusgadu ilgas draudzības. „Tas bija viens no baisajiem mirkļiem, jo mēs agrāk ne reizi nebijām par to [kāzām] runājuši. Nekad nebijām apsprieduši kaut ko no sērijas ‘Varbūt mums vajadzētu apprecēties’ vai tamlīdzīgi..”

„Es [tovakar] biju visu rūpīgi izplānojis. Biju paslēpis gredzenu aiz viņas. Telpā skanēja mūzika un mana tante Rozmarija gatavojās izpildīt dziesmu „Why Shouldn’t I”. Viss bija izplānots,” atceras Klūnijs.

Aktieris pat pagatavojis vakariņas savai izredzētajai, kura bija tikko atgriezusies no Londonas. Viņš ierosinājis Amalai šo vakaru pavadīt mājās. „Es teicu ‘Klau, esmu pagatavojis maltīti!’ Viss bija izplānots, laiks saskaņots un drīzumā vajadzēja atskanēt izvēlētajai dziesmai. Bet tad viņa piecēlās kājās, lai nomazgātu traukus, ko viņa nekad agrāk nebija darījusi. Man gribējās iesaukties: ‘Ko gan tu dari?’”

Kad Amala atgriezās no virtuves, Džordžs iemanījies „nejauši” nopūst sveci un mudinājis draudzeni sameklēt šķiltavas, lai to no jauna iedegtu, tādējādi liekot viņai tikpat „nejauši” atrast gredzenu.

„Amala pasniedzās norādītajā virzienā un izvilka kārbu. Tajā bija gredzens. Viņa to izņēma, paskatījās un man sacīja – ‘skaties, te ir gredzens’. Tā it kā to kāds viesojoties pie mums būtu aizmirsis. Tad es nometos uz viena ceļa un teicu: ‘Es nevaru iedomāties, kā pavadīt atlikušo dzīvi bez tevis.’ Viņa turpināja skatīties un gredzenu, uz mani, un tad noteica ‘Ak, mans Dievs’. Tā kā vakaram bija izplānots atskaņoto dziesmu saraksts, mēs zinām, ka [līdz atbildei] pagāja 25 minūtes. 25 minūtes!”

„Beigu beigās es vaicāju pavisam tieši: ‘Klau, es ceru, ka teiksi jā. Man ir nepieciešama atbilde, jo man ir jau 52 un pavisam drīz es tā stāvot izmežģīšu gūžu!’ Viņa tad atbildēja ‘Ak, ak jā!’ Tā, ka beigu beigās viss sanāca ļoti labi.”

Elenas Dedženeresas sarunu šovā Klūnijs arī norādīja, ka tā bijusi mīlestība no pirmā acumirkļa. Abus jau iepazīšanās brīdī pārņēmusi sajūta, ka viņiem būs lemts palikt kopā.

Klūnijs un cilvēktiesību advokāte Amala apprecējās piecus mēnešus pēc saderināšanās. Pāris salaulājās 2014. gada 24. septembrī un kāzas Itālijā svinēja trīs dienu garumā.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press