Sāra Džesika Pārkere nekad nepublicēšot selfiju
„Es nekad nespētu publiskot selfiju,” norāda aktrise Sāra Džesika Pārkere. „Es jūtos apmulsusi pat tajās reizēs, kad man kāda jauka būtne uz ielas palūdz kopīgi nopozēt pašbildei.”
Slavenības
2016. gada 6. februāris, 05:50

Sāra Džesika Pārkere nekad nepublicēšot selfiju

Jauns.lv

Pienācis laiks, kad daudzi cilvēki savu ikdienu bez „selfijiem” jeb pašbildēm vairs nespēj pat iedomāties. Arī slavenības, kas gatavas atrādīt sevi vannasistabā spoguļa priekšā, bez meikapa, ģērbušos bikini vai tāpat vien „iz” ikdienas gaitām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sāra Džesika Pārkere (50) ļoti labprāt uztur kontaktus ar saviem sekotājiem sociālajos tīklos, taču viņa nav pieskaitāma „selfiju” cienītājiem. Tādus jūs viņas blogā neatradīsiet, – apgalvo aktrise. Selfiji Sāru aizvien mulsina ne tajā labākajā nozīmē.

„Manuprāt es diezgan vēlu ienācu sociālajos tīklos,” atzīst aktrise. „Tāpēc biju ļoti apdomīga, kā tos vēlos pielietot, jo ir neskaitāmi piemēri un veidi, kas ir pārlieku peļņaskāri un briesmīgi vai pat vulgāri. Es nekad nespētu publiskot selfiju. Es jūtos apmulsusi pat tajās reizēs, kad man kāda jauka būtne uz ielas palūdz kopīgi nopozēt pašbildei.”

Taču Sāra nenoliedz, ka viņai patīk uzturēt kontaktus ar savu publiku, skatītāju un mērķauditoriju. „Man patīk sazināties ar cilvēkiem, kurus nesatieku pārāk bieži, ar saviem draugiem, radiem un cilvēkiem tālās zemēs,” viņa apstiprina. „Par „Instagram” blogu un manu apavu kolekciju ir visinteresantākais stāsts. Mēs to aizsākām bez neviena paša sekotāja. Saziņa ar savu pircēju kļuva par tik patīkamu un jēgpilnu pieredzi. Blogu es vadu pati kopā ar kolēģi no sava biroja, ko dēvēju par savu labo roku. Mēs pašas uzņemam ikkatru fotogrāfiju un atbildam uz it visiem jautājumiem. Pašas rakstām ikvienu foto parakstu un sazināmies ar ikkatru, kam ir jebkāda veida problēmas, sākot ar apavu pāra derēšanu līdz pat deformētai iesaiņojuma kastei.”

Sārai Džesikai ļoti nepatīk, ka anonīmajā interneta vidē cilvēki atļaujas būt rupji vai pat vulgāri. Aktrise dod priekšroku civilizētai sarunai. „Es nespēju paciest to, ka sieviete atļaujas rakstīt rupjības manā lapā,” norāda Pārkere. „Man arī nepatīk kratīt ar pirkstu un pamācīt, taču es nebaidos kādam pateikt pretī – ‘Vai vari man pateikt, ko tieši ar to domāji? Vai vari pateikt, kas tieši padarījis tevi tik niknu? Man žēl, ka esmu likusi tev vilties.’” Sāra atzīst, ka šāda pretreakcija nekavējoties atbruņojot un cilvēks atvainojoties par sevis sarunāto.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press