Sindija Krauforde tiek pie miljonā sekotāja. Un viss pateicoties paziņojumam
Supermodele Sindija Krauforde atzīmē, ka viņas „Instagram” blogam jau ir miljons sekotāju. „Viens miljons!! Paldies par mīlestību... sekos vēl!” – norādījusi supermodele, tādējādi liekot noprast, ka 50 gadi vēl nav laiks pamest karjeru.
Slavenības
2016. gada 7. februāris, 16:21

Sindija Krauforde tiek pie miljonā sekotāja. Un viss pateicoties paziņojumam

Jauns.lv

Pirms dažām dienām pasauli pāršalca vēsts, ka deviņdesmitajos gados populārā supermodele Sindija Krauforde (49) gatava aiziet no modeļu biznesa. Modele savā „Instagram” blogā steidzās atspēkot žurnāla interviju, norādot, ka „ne visi virsraksti atklāj visu stāstu”.

Supermodele Sindija Krauforde, kas pasaules atpazīstamību iemantoja astoņdesmitajos gados, bet deviņdesmitajos gados jau bija pieskaitāma pasaulē populārākajām sievietēm, pierādījusi, ka arī pāris nedēļas pirms savas 50. dzimšanas dienas, aizvien ir topā. Līdz ar atspēkoto paziņojumu par karjeras beigām, modele tikusi pie sava miljonā „Instagram” bloga sekotāja. Krauforde šo faktu atzīmējusi ar fotogrāfiju sēriju, kurā redzama turam gaisā rādītājpirkstu un rādām to kamerai kā ciparu „1”. „Viens miljons!! Paldies par mīlestību... sekos vēl!” – norādījusi supermodele, tādējādi liekot noprast, ka 50 gadi vēl nav laiks pamest karjeru, pat neraugoties uz iesīkstējušo stereotipu, ka modes biznesā ir vajadzīgas tikai jaunas sejas un jau pārkāpjot 30 gadu slieksni esi veca un nekam vairs nevajadzīga.

Jaunākajā „Instagram” attēlā supermodele turklāt redzama bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Nedēļas nogalē žurnāls „Rhapsody” vēstīja, ka pēc savas 50. dzimšanas dienas Sindija gatavojas aiziet no modeļu biznesa. „Esmu pārliecināta, ka mani fotografēs vēl kādus nākamos desmit gadus, taču ne vairs kā modeli,” modeli citēja žurnāls. „Un tas ir labi. Esmu beigusi. Esmu strādājusi kopā ar visiem šiem fantastiskajiem fotogrāfiem. Ko gan vēl man vajadzētu izdarīt? Es nevaru sevi izgudrot no jauna. Man nevajadzētu vairs turpināt kādām sevi pierādīt. Es to arī nevēlos.” Sindija atzinusi, ka darbs pie autobiogrāfijas „Becoming” lielā mērā palīdzējis viņai pieņemt lēmumu par aiziešanu no modeļu biznesa. „Varbūt ne atvadīties, bet gan doties tālāk,” precizējusi modele.

Taču jau nākamajā dienā pēc žurnāla iznākšanas modele savā blogā vēstīja sekojošas rindas: „Katru gadu es stāstu bērniem, ka izbeigšu modeles karjeru. Mūsu ģimenē tas iegājies kā joks. Taču katru gadu rodas arvien jaunas izdevības, kas mani aizrauj. Taisnība, ka es vēlos vairāk uzmanības veltīt biznesam, draugiem un ģimenei. Tomēr es nenākšu klajā ar nekādiem skaļiem paziņojumiem (ne visi virsraksti atklāj visu stāstu).”

„Man ļoti paticis darboties šajā industrijā pēdējos 30 gadus. Šajā laikā esmu iemācījusies nekad neteikt nekad,” atzīst modele. „Paldies par atbalstu, esmu saviļņota par to, ko gan nesīs 2016. gads!”

Krauforde ar lielu prieku palīdz savai 14 gadus vecajai meitai Kaijai uzsākt modeles gaitas. Supermodele ir arī mamma 16 gadus vecajam dēlam Preslijam. Abi bērni nākuši pasaulē Sindijas otrajā laulībā ar uzņēmēju un bijušo modeli Rande Gerberu. Laulībā ar aktieri Ričardu Gīru, kas ilga no 1991. gada līdz 1995. gadam, bērnu nebija.

„Kaija demonstrētu modes, pat neesot modele. Visas meitenes ir kā modeles,” Krauforde ar neviltotu māmiņas prieku un izpratni norāda intervijā. „Viņas visas pašas sevi fotografē vai lūdz draudzenēm nobildēt un tad publisko attēlus sociālajos tīklos. Meitenes nav atkarīgas tikai no tā, kā fotogrāfs tās redz. Viņām ir tieša saikne ar saviem faniem.”

     

Jauniņā Sindija Krauforde 1982. gada „Pepsi” reklāmā Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press