Meraija Kerijas bērni nevēlas brālīti vai māsiņu. Mamma tam izdabās
Dziedātājas Meraijas Kerijas četrus gadus vecie dvīņi Morokans un Monro ir greizsirdīgi pat reizēs, kad mamma glauda savu sunīti. Viņi nebūtu gatavi uzmanību dalīt vēl ar mazu brālīti vai māsiņu!
Slavenības
2016. gada 9. februāris, 05:38

Meraija Kerijas bērni nevēlas brālīti vai māsiņu. Mamma tam izdabās

Jauns.lv

Pavisam drīz dziedātāja Meraija Kerija (45) atkal būs precēta sieva. Aizvadītajā mēnesī viņa pieņēma sava drauga, austrāliešu miljardiera Džeimsa Pakera (48) bildinājumu. Par ģimenes pieaugumu gan jaunais pāris nedomā!

Sarunu šovā „The Lowdown with Diana Madison” lieliskās balss īpašniece Meraija Kerija pastāstījusi, ka pēc kāzām neplāno pārcelties uz vīra dzimto Austrāliju. Ģimene kopdzīvi turpināšos ASV. Viņi jau pamazām iekārtojas Losandželosas izsmalcinātajā un bagātnieku iecienītajā rajonā „The Oaks”, kuru no ziņkārīgo acīm sargā žogs un apsardzes uzmanīti vārti. Meraija arī atzinusi, ka abi ar Džeimsu Pakeru neplānojot ģimenes pieaugumu, kam piepildīt viņu grezno villu, kurā ir astoņas guļamistabas.

Dziedātāja norādījusi, ka jūtas pilnībā apmierināta un piepildīta jau ar saviem četrus gadus vecajiem dvīņiem Morokanu un Monro, kuri nāca pasaulē viņas laulībā ar reperi un aktieri Niku Kanonu. Turklāt popdīva uzskata, ka bērni būtu „loti greizsirdīgi”, ja viņa izdomātu sarūpēt tiem mazu māsiņu vai brālīti.

„Mani ir divi mazuļi un es domāju, ka viņi kļūtu pārāk greizsirdīgi,” domu par ģimenes pieaugumu kategoriski izslēdz Kerija. „Viņi pat jūtas vīlušies un nomākti, ja glaudu savu suni.”

Nedēļas sākumā dziedātāja atzinās „E! News” – lai gan bērniem ir labas attiecības ar viņas līgavaini, Meraija nav tos vēl informējusi par saderināšanos. „Neesmu ar viņiem par to runājusi, jo viņi vēl ir pārāk mazi un daudz ko neizprot,” norādījusi popdīva. „To jādara lēnām un visu izskaidrojot, un vienmēr darot zināmu, ka tas viņiem nāks par labu. Ka viņu dzīve no tā nemainīsies.”

Jāvārdu Džeimsam Pakeram dziedātāja pateica šā gada 21. janvārī pēc astoņu mēnešu ilgas draudzības. Austrāliešu uzņēmējs savu izredzēto bildināja viņas dzimtajā pilsētā Ņujorkā, pasniedzot „Wilfredo Rosado” darinātu platīna saderināšanās gredzenu ar 35 karātu briljantu. Ja agrāk plašsaziņas līdzekļos figurēja summa, ka gredzens novērtēts 7.5 miljonu ASV dolāru vērtībā, tad tagad daži raksta, ka šāda gredzena vērtība sasniedzot neticamus 16 miljonus ASV dolāru.

Meraijai šī būs jau trešā laulība. Pirms kāzām ar Niku Kanonu 2008. gadā (pāris izšķīrās 2014. gadā) dziedātāja bija precējusies ar mūzikas producentu Tomiju Motolu, ar kuru izšķīrās 1997. gadā.

Arī Meraijas līgavainis iepriekš bijis precējies divas reizes. Otrajā laulībā Pakers kļuvis par trīs bērnu tēvu. Bijusī modele un dziedātāja Ērika Bakstere vīram dāvājusi bērnus – Indigo (7), Džeksonu (5) un Emanueli (3).

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press