Daudzi riebumā novēršas, redzot šī īpatņa iecienītāko "ēdienu". FOTO. VIDEO
Vairumam ļaužu dažu smilšu graudu skrapstēšana starp zobiemj jau raisa pretīgumu, taču ne viņam!
Trakā pasaule
2016. gada 10. februāris, 14:49

Daudzi riebumā novēršas, redzot šī īpatņa iecienītāko "ēdienu". FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Katru dienu šis vīrs sev uzservē pilnu bļodu ar substanci, no kuras ēšanas ir pat atkarīgs. 45 gadus vecajam Hansam Rajam apetīti neraisa tādi ēdieni, kādus labprāt bauda pārējie planētas iedzīvotāji. Viņam ir sava gaume...

Viņaprāt, nav nekā gardāka par smilts un grants sajaukumu! Tieši tāds īpatnis dzīvo Indijā, un viņa neparasto "kulināro" kaislību neviens nespēj izskaidrot. Smiltis viņš ēd jau kopš 20 gadu vecuma, un pats teic, ka ieradums ir ļoti stiprs, turklāt Hansa kungam ļoti garšojot šī masa. Vairumam ļaužu dažu smilšu graudu skrapstēšana starp zobiemj jau raisa pretīgumu, taču ne viņam! 

Kā Hansa kunga ēdienkarti raksturo daži Indijas ārsti, Hansam varētu piemist visai retais Picas sindroms jeb ēšanas traucējumi, kas nozīmē, ka nerodas impulss izgaršot un norīt to, kas ir ēdams, bet sevišķa kaislība ir uz to, ko ēst it kā nedrīkstētu un nevajadzētu. Šī vīrieša gadījumā tā ir smilts, taču ir arī redzētas novirzes, kad Picas sindroma skartie pusdienās mielojas ar stiklu, ar papīru utt. Vairāk par smilšēdāja maltītēm skaties video!


Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix