7 gadus pēc sievas nāves aktieris Nīsons atkal spēj noticēt mīlestībai
Arī pēc septiņiem gadiem kopš sievas Natašas Ričardsones (attēlā) nāves aktieris Laiems Nīsons aizvien sēro, taču viņš atklājis, ka dzīvē ienākusi jauna mīlestība, kas esot kāda „ļoti slavena” sieviete, kuras vārdu viņš pagaidām nevēlas atklāt.
Slavenības
2016. gada 10. februāris, 15:34

7 gadus pēc sievas nāves aktieris Nīsons atkal spēj noticēt mīlestībai

Jauns.lv

Holivudas aktieris Laiems Nīsons aizvien sēro par 2009. gadā slēpošanas negadījumā traģiski bojā gājušo sievu, taču nesenā intervijā viņš licis noprast, ka septiņus gadus pēc Natašas Ričardsones nāves aktieris no jauna spējis noticēt mīlestībai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sarunā ar izdevuma „Irish Independent” reportieri aktieris Laiems Nīsons atklājis, ka viņa dzīvē ienākusi jauna mīlestība, kas esot „neticami slavena” sieviete. Aktieris neatklāj, kas ir šī būtne, kas pēc septiņu gadu ilgām sērām ļāvusi viņam no jauna noticēt mīlestībai. Taču Nīsons nav iebildis atklāt, ko viņš savai sirdsdāmai varētu pasniegt nedēļas nogalē gaidāmajos mīlestības svētkos – Valentīndienā.

„Es liktu viņai mulst, ja pateiktu viņas vārdu, viņa ir neticami slavena,” norādījis aktieris. „Esmu gatavs darīt viņas labā visu to labāko. Apbrīnojami, cik tālu vienkāršs svaigi plūktu ziedu pušķis ceļos šīs lēdijas dzīvē.”

Šī noslēpumainā lēdija gan nebūs vienīgā, kas izpelnīsies romantisku žestu no 63 gadus vecā Holivudas aktiera. „Es nosūtīšu ziedu pušķus vairākiem cilvēkiem. Es parasti parakstos vienkārši „no īru apbrīnotāja”,” komentējis Nīsons.

Laiema Nīsona sieva Nataša Ričardsone nomira 45 gadu vecumā, kad slēpošanas nodarbības laikā Kvebekā, Kanādā, nokrita un spēcīgi sasita galvu. Divu bērnu māmiņa nebija uzlikusi aizsargķiveri. Viņa sasita sejas kreiso pusi, pārraujot asinsvadu smadzenēs, kās sākotnēji radīja nelielu asinsizplūdumu, bet vēlāk izrādījās fatāla ar dzīvību nesavienojama trauma.

Pēc kritiena nekas neliecināja, ka iznākums varētu būt letāls. Nataša piecēlās un pasmējās par misēkli, liekot noprast, ka viņa nav stipri savainojusies. Neapzinoties traumas nopietnumu, Nataša neuzskatīja par nepieciešamu apmeklēt ārstu un pat parakstīja medicīnisku dokumentu par atteikšanos no mediķu palīdzības. Atgriezusies viesnīcā, viņa piezvanīja vīram, lai pastāstītu, ka ievēlusies sniegā. Kad neciešami sāka sāpēt galva, viņa tomēr devās uz slimnīcu, taču bija jau par vēlu. Ričardsone nonāca komā. Pāris jau agrāk bija pārrunājis, ja kādreiz gadītos, ka viens no viņiem nonāk veģetatīvā stāvoklī, otrs pieņemtu lēmumu par atvienošanu no dzīvību uzturošajām ierīcēm.

Jaunākajā intervijā Laiems Nīsons atzinis, ka mīļotās sievas nāve viņam aizvien ir „sāpīgs temats”. „Protams, ka sēras aizvien ir. Tu tikai centies turēties,” viņš norādījis.

Nīsons un Ričardsone iepazinās 1993. gadā, kopīgi strādājot pie Brodvejas izrādes „Anna Christie”. Gadu vēlāk pāris apprecējās. Viņiem ir divi pieauguši dēli – Mihels (20, Micheál) un Daniels (19).

Pirmos piecus gadus pēc sievas nāves aktieris par notikušo publiski atteicās runāt. Pirmo reizi viņš bija gatavs skart sāpīgo tematu TV pārraidē „60 Minutes”. Aktieris Andersonam Kūperam izstāstīja par sirdi plosošo mirkli, kad tika pieņemts lēmums atslēgt aprīkojumu, kas mākslīgi uzturēja Natašas dzīvību. „Es iegāju pie viņas un pateicu, ka viņu mīlu,” norādīja Nīsons. „Saldumiņ, tu vairs neatgriezīsies no šī. Tu sasiti galvu. Es nezinu, vai tu mani dzirdi – bet šis ir iemesls. Mēs vedīsim tevi atpakaļ uz Ņujorku. Atnāks visa tava ģimene un draugi.”

Pēc sievas nāves Nīsonam jau bija vienas romantiskās attiecības. 2012. gadā viņš pārtrauca divus gadus ilgušo romānu ar britu publicisti Freju Sentdžonsoni. „Viņš paskaidroja, ka vēlas pavadīt vairāk laika Ņujorkā un veltīt vairāk laika bērniem,” atceras kāds paziņa. „Freja vēlējās ko nopietnu, bet Laiems juta, ka vēl ir par agru. Viņa sieva bija aizgājusi vien pirms trim gadiem, viņš vēlējās, lai viss virzās uz priekšu lēnām.”

Laiems un Freja uzsāka romantiskās attiecības 2010. gada septembrī. Tās bija attiecības, ko šķīra attālums. Nīsons lielāko daļu laika pavadīja Ņujorkā ar dēliem, bet Freja dzīvoja Londonā ar saviem bērniem.

Pēc attiecību iziršanas pāris vēl šad tad bija manīts kopā, taču noturīgas attiecības viņiem tā arī neizdevās atjaunot.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press