Briti satraukti par to, ko hercogiene Ketrīna izdarījusi savām uzacīm
Hercogiene Ketrīna nolēmusi pievērst akcentu savām uzacīm – tās tagad kļuvušas platākas un tumšākas nekā agrāk.
Slavenības
2016. gada 11. februāris, 07:53

Briti satraukti par to, ko hercogiene Ketrīna izdarījusi savām uzacīm

Jauns.lv

Lielbritānijas iedzīvotāji pievērsuši uzmanību tam, ka savas pirmās šā gada oficiālās vizītes laikā Kembridžas hercogiene Ketrīna (34) izskatījās nedaudz citādi. Tā nedaudz dīvaināk.

Hercogiene Ketrīna nesen apmeklējusi Lielbritānijas kara gaisa spēku 75. gadadienai veltītu parādi. Prinča Viljama (33) dzīvesbiedre bija ģērbusies gaiši zilā mētelī, ko darinājis viņas iecienītais zīmols „Alexander McQueen” un galvā uzlikusi firmas „Lock&Co” darinātu cepuri. Taču sabiedrība šoreiz uzmanību vairāk pievērsa viņas sejas dekoratīvajai kosmētikai vai precīzāk hercogienes uzacīm, kas nu kļuvušas platākas un tumšākas. Turklāt labā uzacs bija ietonēta spēcīgāk nekā otra. „Uzzīmētas uzacis vēl nevienu nav darījušas skaistāku,” kāds ierakstījis interneta komentāros. Kāds cits piefiksējis, ka ar šādu grimu Ketrīna izskatās vecāka par saviem gadiem un arī sīkās krunciņas pie acīm šādi kļūst labāk pamanāmas.

Hercogiene Ketrīna neizmanto vizāžista pakalpojumus un sejas dekoratīvo kosmētiku klāj pati. Turklāt jau no pirmajām dienām, kad iznāca sabiedrībā kā prinča Viljama līgava un vēlāk arī kā sieva. Viņa grimu pati sev klāja arī kāzu dienā 2011. gada aprīlī. Laulību ceremoniju TV tiešraidē noskatījās vairāk nekā miljards cilvēku visā pasaulē.

Hercogiene Ketrīna apmeklē bērnu psihiskajai veselībai veltītu pasākumu

        Princis Viljams apprecējis Keitu Midltoni


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press