Edgars Pujāts jubilejā kūpina cūciņu un staigā ar suņiem. Apsveicam!
„Lai arī cik banāli to teikt, bet manas dāvanas ir mani tuvie cilvēki, kas man ir,” nosaka gaviļnieks.
Slavenības
2016. gada 11. februāris, 15:18

Edgars Pujāts jubilejā kūpina cūciņu un staigā ar suņiem. Apsveicam!

Jauns.lv

Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts šodien atzīmē 45. jubileju. Portālam Kasjauns.lv aktieris atklāj, kā pavadīs dzimšanas dienu un to, ka četrdesmitgadnieku krīze jau aiz muguras.

„Dzimšana diena tiks pavadīta tikai un vienīgi pa mājām,” stāsta aktieris, kura mājvieta un miera osta tagad ir lauku mājas Liepājas pusē – „Mazdzintarniekos”. Tur aktieris jūtas vislabāk.

„Šodien kūpināšu mammītes izaudzētās cūciņas gaļu, staigāšu ar saviem suņiem Jēkabu un Džubaru, dziedāšu dziesmas. Jubileja tiks svinēta tā mierīgi. Tāpēc, ka nav laika rīkot ballītes. Es to kompensēšu kaut kad citreiz,” nosolās aktieris.

Taujāts, vai nemulsina sasniegtais gadu skaitlis, Pujāts sirsnīgi iesmējās: „Es jūtos ļoti, ļoti labi! Esmu pašos spēka un brieduma gados. Mani nebaida tā sauktā četrdesmitnieku krīze. Visas krīzes jau ir bijušas un pārgājušas,” priecīgā balsī teic gaviļnieks.

Ne velti Pujāts saka, ka viņam krīzes ir beigušās. Jo pagājušā gadā aktiera dzīve gāja kā pa viļņiem. Edgars pārtrauca attiecības ar ilggadējo sievu un divu dēlu Kristapa un Madara mammu Santu, un kopš pērnā pavasara viņam sirdī iekrita kādas Liepājas viesnīcas administratore Marta Aniņa, kas par viņu ir divreiz jaunāka.

Tāpat pērn Pujātam arī bija nelāgs notikums, kad aktierim nācās atvainoties Liepājas teātra skatītājiem, kuri vēlējās noskatīties Dž.Dž.Džilindžera iestudēto Vadima Korsa komisko parodiju „Atsaldētais”, bet galvenās lomas atveidotājs Edgars Pujāts bohēmas dēļ uz izrādi nespēja ierasties... Taču bija arī pozitīvi brīži - pērn aktiera dzīvē uzplaiksnīja veiksme, un momentloterijā Pujāts tika pie 30 000 eiro liela laimesta. Laimēto naudu aktieris iegulda savas lauku mājas labiekārtošanai.

 

Tur svešumā - izpilda Edgars Pujāts Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva