Veseļojies, Susuriņ! Dona slimības dēļ atceļ koncertu Anglijā
“Sveiki, gripa!” ar šādu ierakstu un foto sociālajos tīklos Dons savus fanus informēja, ka ir saslimis ar gripu.
Slavenības
2016. gada 12. februāris, 11:55

Veseļojies, Susuriņ! Dona slimības dēļ atceļ koncertu Anglijā

Jauns.lv

13. februārī savu pirmo koncertu Lielbritānijā bija ieplānojis viens no šī brīža populārākajiem un titulētākajiem Latvijas mūziķiem Dons. Uz viņa koncertu Lesterā visas biļetes bija teju jau izpirktas, taču, tagad koncerta organizatori “Bērzes Strazdi” ziņo, ka Dons tomēr neuzstāsies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Bērzes Strazdi” ir bezpeļņas asociācija, kas radusies, sanākot kopā vairākiem atraktīviem un darboties gribošiem Korbijā dzīvojošiem latviešiem, kuru pamatmērķis ir organizēt kvalitatīvas ballītes latviešiem ar labāko latviešu mākslinieku piedalīšanos.

13. februārī “Bērzes Strazdi” svin četru gadu jubileju, un svinības bija paredzētas gana vērienīgas – Dona koncerts. Diemžēl ballītē nāksies iztikt bez iemīļotā dziedātāja, jo Dons ir saslimis. “Esam apbēdināti, ka veselības dēļ jāatceļ Dona plānotais koncerts. Ceram uz sapratni un iespēju tikties ar mūsu klausītājiem jau drīzumā”, paziņojuši koncerta organizatori.

Savukārt pats Dons vakar informēja savus sekotājus sociālajos tīklos, ka viņu pievarējusi gripa. Viņš savā “Instagram” publicējis ar selfiju no slimības gultas un ierakstījis: “Sveika, gripa!”

Kasjauns.lv vēl Donam ātru atveseļošanos.

Dons - Pēdējā vēstule

 


Kasjauns.lv/Foto: Instagarm.com, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās