Seriāla "Pilna māja" turpinājums ir klāt. VIDEO
Seriāla „Pilna māja” turpinājumā notikumi risinās Dīdžejas Teneres-Fulleres un viņas bērnu mājā. Viņai piebiedrojas arī māsa Stefānija un bērnības draudzene Kimija. Būs arī tētis Denijs un abi tēvoči Džesijs un Džouijs.
Slavenības
2016. gada 12. februāris, 16:34

Seriāla "Pilna māja" turpinājums ir klāt. VIDEO

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados daudzu skatītāju tūkstošu iemīļotā Teneru ģimenīte atkal ir kopā! Seriālam „Pilna māja”(„Full House”) tapis turpinājums „Pilnāka māja” („Fuller House”). Jaunais nosaukums tulkojumā no angļu valodas gan ir tikai vārdu spēle, jo Fullere ir Teneru ģimenes vecākās meitas pēclaulību uzvārds. Darbība tagad notiek viņas mājā.

Skatītāji ilgus gadus gaidījuši šo brīdi, kad no jauna atkal kopā sanāks jaukā Teneru ģimene, kurā vientuļajam trīs meitu tēvam Denijam Teneram savulaik bērnus pieskatīt palīdzēja arī tēvoči Džesijs un Džouijs. Amerikā seriāla turpinājuma pirmā epizode pirmizrādi piedzīvos šā gada 26. februārī, taču reklāmas rullītis jau skatāms tagad.

Trīs galveno lomu aktrises nesen viesojušās sarunu šovā pie Elenas Dedženeresas un atklājušas, ka bijis jauki atkal filmēties kopā kā ģimenei. Visas aktrises ir gatavas arī seriāla nākamajai sezonai, ja vien skatītāji TV šovu pieņems un izrādīs interesi par Fulleru ģimenes tālākajām gaitām.

Kendisa Kamerona-Burē atgriezusies pie Teneru ģimenes vecākās meitas Dīdžejas lomas, Džodija Svītina atkal atveidos Stefāniju Teneri, bet Andrea Bārbere no jauna iejutīsies Dīdžejas bērnības draudzenes Kimijas Gibleres tēlā.

Ir lietas, kas nekad nemainās – arī pieaugusi, Kimija aizvien ir amizanta savādniece un labi nesaprotas ar Stefāniju. Tagad mājā ir vēl vairāk bērnu un pilnīgi skaidrs, ka Dīdžeja kā vientuļā māmiņa netiek galā ar saviem dēliem.

Seriālā redzēsim arī Denija Tenera atveidotāju aktieri Bobu Sadžetu un abus tēvočus – Džesiju (Džonu Stemosu) un Džouiju (Deivu Kuljē). Taču turpinājumā uz ekrāniem nebūs vērojama Teneru jaunākā atvase Mišela Tenere, kuru savulaik no deviņu mēnešu vecuma atveidoja dvīņu māsas Mērija Keita un Ešlija Olsenas.

Elenas Dedženeresas sarunu šovā Kendisa Kamerona Burē atzina, ka „durvis ir atvērtas” abām dvīņu māsām, ja viņas izdomās tomēr atgriezties seriāla turpinājumā. Aktrise arī norādīja, ka Mišela netiek aizmirsta un seriāla pirmajā sezonā tiek pieminēta it bieži.

Seriāla „Full House” turpinājuma „Fuller Houses” reklāmas rullītis

       

Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmumi no video, Vida Press