Šādu māju nopircis aktieris, kurš atteicās no galvenās lomas "Greja piecdesmit nokrāsās"? FOTO
Aktieris, kurš atteicās no galvenās lomas erotiski piesātinātajā kinofilmā „Greja piecdesmit nokrāsas”, seriāla „Sons of Anarchy” zvaigzne Čārlijs Hannems nesen kā Holivudā nopircis māju par 2.7 miljoniem ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 13. februāris, 09:33

Šādu māju nopircis aktieris, kurš atteicās no galvenās lomas "Greja piecdesmit nokrāsās"? FOTO

Jauns.lv

Pirms pāris gadiem, kad Holivudā meklēja aktierus galveno lomu tēlotājiem erotiskajā filmā Greja piecdesmit nokrāsas”, Kristjena lomai apstiprināja Čārliju Hannemu (35). Taču drīz pēc tam aktieris no lomas atteicās.

Lai gan britu aktieris Čārlijs Hannems pārdomāja savu lēmumu par dalību pretrunīgi vērtētajā kinolentē „Greja piecdesmit nokrāsas”, par darba trūkumu viņš absolūti nevar sūdzēties. Aktieris nofilmējies režisora Gaja Ričija veidotajā kinolentē „Knights of the Roundtable: King Arthur” un šobrīd aktīvi filmējas piedzīvojumu trillerī „The Lost City of Z”. Grūti pat iedomāties, kad Hannems, kurš atpazīstamību iemantojis ar lomu seriālā „Sons of Anarchy”, spējis atrast laiku, lai noskatītu sev jaunu māju. Taču nesen kļuvis zināms, ka aktieris iegādājies 2.7 miljonus ASV dolāru vērtu māju Holivudhilsā.

Jaunais četru guļamistabu un četru vannasistabu īpašums celts 1926. gadā, kas modernajā Losandželosas jau vērtējama kā ēka ar antīku pieskaņu. Nesen Čārlijs Hannems ar ilggadējo draudzeni manīts Losandželosā noskatām mēbeles jaunajām mājām.

Hannems māju nopircis no grupas „SiK” līdera Tonija Klīrvotera.

300 kvadrātmetru īpašumā veiktie restaurācijas darbi bijuši tik vērienīgi, ka par tiem pat rakstījis prestižais izdevums „The Wall Street Journal”.

Kāda no telpām iekārtota mājas puspagrabstāvā. To viegli iespējams pārvērst par kinozāli ar nolaižamu lielu ekrānu un projektoru.

Īpašumā ierīkots arī vīna pagrabs. Savukārt plašajā virtuvē darba virsma darināta no kvarca.

Čārlijam Hannemam, kurš uz dzīvi Losandželosā pārcēlās 18 gadu vecumā, ir vēl viens īpašums Losandželosā. 2002. gadā viņš to iegādājās par 695 000 ASV dolāriem. Izdevumam „Entertainment Today” 2014. gadā viņš atklāja, ka bija iecerējis iegādāties rančo (ar vistām!), bet tad pēdējā brīdī šo lēmumu pārdomājis un atsaucis.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press