foto: REUTERS/SCANPIX
"Spice Girls" dalībniece Mela B, cenšoties izdarīt pašnāvību, ieņēmusi 200 tabletes aspirīna
Slavenības
2018. gada 20. novembris, 14:30

"Spice Girls" dalībniece Mela B, cenšoties izdarīt pašnāvību, ieņēmusi 200 tabletes aspirīna

Jauns.lv

Reiz tik slavenās meiteņu popgrupas "Spice Girls" dalībniece Melānija Brauna atzinusies - pirms dažiem gadiem ieņēmusi 200 aspirīna tablešu, cenšoties beigt dzīvi pašnāvībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: REUTERS/SCANPIX

2014. gada decembrī Mela B bijusi savas dzīves zemākajā punktā un stingri bijusi nolēmusi teikt ardievas šaizemei. Lai to paveiktu, dziedātāja apņēmusies norīt 200 sakrāto aspirīna tablešu.

To Mela atklājusi savos memuāros "Brutally Honest", kas drīz nāks klajā, un daļu no autobiogrāfijas jau citē britu mediji.

„Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes ģimene

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna un filmu producents Stīvens Belafonte apprecējās 2007. gadā. Pārim ir kopīga meita Medisone. Melānijai ir ...

gallery icon
19

Atgriezusies mājās no vakariņām ar toreizējo vīru Stīvenu Belafonti, no kura pēcāk ar skandālu šķīrās, Mela nolēmusi darīt dzīvei galu. Lai gan viņas dzīve no malas likusies glamūrīga un priekpilna, Melānija šajās attiecībās jutusies nemitīgi "emocionāli pazemota".

"Es jutos nodota - un to izdarīja mans vīrs un menedžeris Stīvens, kas reiz solīja mani mīlēt un aizsargāt," raksta Melānija. "Vīrietis, kam pēc mūsu desmit gadu laulības tagad īpašumā bija seksa video, kas, kā mēs abi zinājām, var sagraut gan manu karjeru, gan ģimeni."

foto: Instagram/SCANPIX
Melānijas un Stīvena laulībā, protams, bija arī laimīgi brīži.

Taču pēc pēdējās tabletes norīšanas Mela sapratusi, ka pieļauj kļūdu. "Pašnāvība nebija atbilde. Bija jādara tā, lai manai dzīvei būtu jēga. Man bija jātiek līdz slimnīcai," atminas Brauna. Saprāts gan jau bijis aptumšojies, Melānija triekusies aizslēgtās durvīs, no gūtajām traumām palikušas brūces, kas vēlāk pamanītas TV šovā "X Factor", ko viņa pēc trim dienām apmeklēja. Melānija vien atminas, ka nokritusi, zaudējusi samaņu, atguvusies jau ātrās palīdzības auto, tad atkal kritusi bezsamaņā un pie apziņas nākusi vien slimnīcā.

Pērn Mela B un Stīvens šķīrās - un dziedātāja arī centās panākt, lai tiesa izdotu netuvošanās orderi, kas liegtu vīram viņai tuvoties. Melānija vainoja vīru vairākkārtējā roku palaišanā, parādījās arī informācija, ka laulības laikā Belafonte iesaistījis sievu grupveida seksā ar citām sievietēm un notiekošo slepus filmējis. Viņš izteicis draudus šos ierakstus publiskot. Ikreiz, kad Melānija atteikusi piedalīties grupveida orģijās, vīrs draudējis publiskot slepus uzņemtos ierakstus, kā arī nodot tos bērnu tiesības pārstāvošām iestādēm, lai sievai atņemtu bērnus.

Sieviete, kurai 4 gadus bijis romāns ar Melu B no „Spice Girls”

42 gadus vecā uzņēmējdarbības menedžere Krista Pārkere apgalvo, ka pirms desmit gadiem viņai četru gadu garumā bijušas romantiskas attiecības ar ...

gallery icon
12

Vīrs padarījis grūtu viņas bērnu auklīti un pat ierosinājis turpmāk visiem dzīvot kopā. Pārim ir viena kopīga meita – piecus gadus vecā Medisone. Pārējās divas meitas dzimušas Braunas iepriekšējās attiecībās.

Melānija saka, ka vīrs ne reizi vien bijis pret viņu vardarbīgs. Abi apprecējās 2007. gada 6. jūnijā un roku palaišana sākusies jau tā paša gada novembrī. Dziedātāja apgalvo, ka vīrs viņu iekaustījis arī nākamajā dienā pēc tam, kad viņa kopā ar „Spice Girls” kolēģēm uzstājās Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā. Tas notika 2012. gadā.

„Spice Girls” solistes Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 2012. gadā

gallery icon
27

Stīvens Belafonte viņu vēlāk piespiedis sociālajos tīklos uzrakstīt, ka Melānija pati sevi satraumējusi, skrienot „Christian Louboutin” kurpēs uz augstiem papēžiem.

Melānijas un Stīvena laulība oficiāli šķirta tika pērn decembrī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās