foto: Publicitātes
"SuperBingo" jauna vadītāja
TV
2018. gada 16. novembris, 13:11

"SuperBingo" jauna vadītāja

Jauns.lv

Svētdien, 18. novembrī, TV3 raidījums “SuperBingo” skatītājus sveiks jaunā raidījuma vadītāja Nora Legzdiņa, kļūstot par kolēģi līdzšinējiem “Superbingo” vadītājiem Armandam Simsonam un Ligitai Miezei.

Jaunā vadītāja Nora Legzdiņa (22) pievienosies raidījumam "Superbingo” jau šo svētdien, 18. novembrī. Raidījuma producenti atklāj, ka jaunās vadītājas pievienošanās komandai ir notikusi tādēļ, ka ilggadējā vadītāja Krista Pesecka pieņēma jaunu izaicinājumu, dodoties studēt uz Dāniju, kur viņa pilnveidos savas prasmes programmā “Multimediju dizains un komunikācija”.

Savukārt jaunā šova vadītāja Nora Legzdiņa šobrīd studē Latvijas Universitātes Biznesa, ekonomikas un vadības fakultātes 4. kursā, apgūstot “Starptautiskās ekonomiskās attiecības”, taču, kā atklāj pati Nora: “Man ļoti tuvas ir arī radošās izpausmes: pamatskolā mācījos Rīgas 6.vidusskolā, kur padziļināti apguvu mūziku klavierspēles specialitātē, tādēļ bieži nācās koncertēt ar kori un piedalīties pianistu konkursos. Taču jau vidusskolā sāku profesionāli vadīt bērnu pasākumus kopā ar sabiedrībā novērtētiem pasākumu organizatoriem, piem. Kasparu Blūmu-Blūmani (Kashers), Jogitu Pūpolu-Somi u.c. Televīzijas pasauli atklāju, kļūstot par producenta asistenti Žaklīnas Cinovskas televīzijā iTV raidījumā “Vīrs apģērbj sievu”."

Jautājot, kāda ir Noras pamatnodarbošanās, viņa stāsta: “Šobrīd es strādāju LNT raidījumā “Dzīvīte brīvdienās” komandā kā redaktors un sižetu autors, kā arī kopā ar Mārci Šēneru, vienu no prasmīgākajiem operatoriem un režisoriem Latvijā, veidojam dažādus mūzikas videoklipus un citus radošus projektus, kuros izpildu producenta lomu  - jaunākie mūsu kopdarbi ir J. Stībeļa dziesma “Džoanna” un jau plaši medijos izskanējušās J. Stībeļa un draugu kopdziesmass “Dzintara Latvijas stāsts” videoklips”.

Nora stāsta, ka "SuperBingo" vide viņu iedvesmo un aizrauj, jo “Te virmo nebeidzams optimisms un dzīvesprieks, kas raksturīgs manis pašas būtībai. Esot "SuperBingo", jūtos kā mājās, es jūtu to pašu prieku, sauli, pozitīvās emocijas un enerģiju, kas vienmēr virmoja uz skatuves bērnu pasākumu vadīšanā. Man ir liels gandarījums, ka man ir iespēja kopā ar spēlētājiem piedzīvot pozitīvas emocijas, atgādinot, ka arī pieaugušie var priecāties par iespaidīgiem laimestiem gluži kā bērni, jo vienkāršais, gaišais prieks ir tā komponente, par kuru bieži vien ikdienas steigā piemirstam”.

foto: Publicitātes
Nora saka: “Ligita un Armands ir lieli sava darba lietpratēji un jau pašlaik jūtu, ka varu ļoti daudz no viņiem mācīties. Un arī būs jāmācās - latiņa ir uzlikta augsta!"

Sadarbību ar ilggadējiem un profesionālajiem šova vadītājiem – Ligitu un Armandu - Nora vērtē pozitīvi, sakot, ka “Ligita un Armands ir lieli sava darba lietpratēji un jau pašlaik jūtu, ka varu ļoti daudz no viņiem mācīties. Un arī būs jāmācās - latiņa ir uzlikta augsta! Līdz šim viņu cilvēciskums un atsaucība ir radījusi lielu komandas sajūtu, un esmu pārliecināta, ka saņemšu atbalstu ikvienā situācijā!”

Skaties raidījumu “Superbingo” katru svētdienas rītu kanālā TV3 plkst. 10.00!