foto: WeirPhotos / SplashNews.com/ Vida Press
Krištianu Ronaldu restorānā samaksā 30 950 eiro par divām pudelēm vīna
Krištianu Ronaldu ar draudzeni Džordžīnu Rodrigesu un vecāko dēlu Krištianu Ronaldu junioru restorānā „Zela” Londonā.
Slavenības
2018. gada 15. novembris, 13:44

Krištianu Ronaldu restorānā samaksā 30 950 eiro par divām pudelēm vīna

Jauns.lv

Slavenais futbolists Krištianu Ronaldu pēdējā laikā reti kur dodas viens, bez ģimenes. Nesen viņš kopā ar draudzeni un vecāko dēlu apmeklējis izsmalcinātu restorānu Londonā. Bet iepriekšējā dienā viņš par divām pudelēm vīna samaksājis pasakainu naudu – 27 000 sterliņu mārciņu jeb 30 950 eiro.

Otrdienas vakarā pirms operas apmeklējuma Londonā Krištianu Ronaldu ar draudzeni Džordžīnu Rodrigesu un vecāko dēlu Krištianu Ronaldu junioru (8) devies vakariņās uz restorānu „Zela”.

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

gallery icon
27

Savukārt iepriekšējā vakarā sportists, kura kapitāls novērtēts 395 miljonu eiro apmērā, apmeklējis slavenību iecienīto restorānu „Scott’s” un tajā par divām pudelēm vīna samaksājis 27 000 sterliņu mārciņu.

18 000 sterliņu mārciņu (20 628 eiro) Ronaldu samaksājis par pudeli „Richebourg Grand Cru”, kas tiek uzskatīts par pasaulē dārgāko vīnu. Otru viņš izvēlējies 1982. gadā darināto „Pomerol Petrus” vīnu, par kuru samaksājis 9 000 sterliņu mārciņu (10 317 eiro).

Tā dzīvo Krištianu Ronaldu mīļotā: Džordžīnas Rodrigesas dzīve Instagram bildēs

gallery icon
13

„Ronaldu bija lieliskā noskaņojumā un vēlējās to atzīmēt,” britu bulvārpreses izdevumam „The Sun” pastāstījis kāds aculiecinieks. „Šī bija viņa meitas Alanas Martinas pirmā dzimšanas diena. Ronaldu un Džordžīna vēlējās to nosvinēt ar šiku.”

„Viņš ar savu [draugu] grupu restorānā „Scott’s” bija nedaudz ilgāk par 15 minūtēm. Viņi nebija rezervējuši galdiņu, tikai ienāca un piesēda bārā...”

Krištianu Ronaldu villa Itālijā

Ronaldu jaunajā villā ir 200 istabu, no kurām astoņas ir guļamistabas. Ēkas apakšējā stāvā iekārtots peldbaseins zem jumta. Mājai ir ...

gallery icon
11

„Katrs no viņiem baudīja pusotru glāzi vīna un pēc tam aizsteidzās vērot tenisa spēli. Viņi pat neiztukšoja otru pudeli.”

„Taču rēķins sasniedza 27 000 sterliņu mārciņu. Ronaldu tā bija tikai sīknauda – viņš pat aci nepiemiedza par šo rēķinu. Par to vēlāk visu vakaru restorānā runāja.”

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48