Kaut kas traks! Kāzu šova vecāki sastrīdas, pat izvēloties svinību vietu
Raita mamma Irina Skrastīte un patēvs Aleksandrs Rūtenbergs ir apņēmības pilni jauniešiem – Agnesei un Raitim – sarīkot kāzas Havaju stilā viesu namā.
2016. gada 15. februāris, 22:11

Kaut kas traks! Kāzu šova vecāki sastrīdas, pat izvēloties svinību vietu

Jauns.lv

TV3 šova „Kāzu gūstā” otrajā sērijā plašās diskusijās ieslīga visu trīs dalībnieku pāru vecāki. Pie viena kopsaucēja ģimenes nonāca tikai pēc šova vadītājas Baibas Sipenieces-Gavares atkārtota aicinājuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā izrādās, par svinību norises vietu topošās sievas un vīra vecākiem ir absolūti atšķirīgas ieceres. Topošā vīra Raita vecāki vēlas kāzas viesu mājā ar saunu un baseinu, turklāt Havaju stilā. Savukārt Agneses ģimene priekšroku deva kultūras pils „Ziemeļblāzma” kafejnīcai. Mēģinot nonākt pie gala rezultāta, kur rīkot jauniešiem kāzu svinības, gaisotne TV studijā kļuva saspīlēta, un ģimenes ļāva vaļu emocijām. Piemēram, Agneses radi ieceri kāzas rīkot viesu namā nosauca par lauciniecisku, bet tik un tā šī iecere balsojumā uzvarēja. Un grib viņi to vai nē, svinības notiks brīvā atmosfērā Iecavā.

Ievas un Artūra ģimenes ātri vien izlēma, ka svinības jārīko Skrundas muižā, bet diskusijas sākās par laulību ceremonijas norises vietu. Ja viena ģimene vēlējās ceremoniju rīkot Liepājas dzimtsarakstu nodaļā, tad otra – Pāvilostas novadpētniecības muzejā. Rezultātā tika atbalstīta Ievas mammas iecere par laulībām muzejā.

Bet trešā pāra Darjas un Dmitrija vecāki brauca uz Bīriņu pili un viesu namu Rāmavā. Lai arī Bīriņu pilī, pēc Dmitrija mammas domām, nav pārāk laba aura kāzu svinībām, pēc karstām diskusijām ģimenes tomēr vienojās par dārgāko un greznāko variantu – pili.

Nākamreiz radiem būs jāizplāno ēdienkarte un fotogrāfa nepieciešamība svinībās.


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas