Markus Riva "Supernovai" brieda, sērfojot Indonēzijā
Dziedātājs Markus Riva pirms izgājiena „Supernovā” sērfoja un atpūtās Indonēzijas salā Bali.
Slavenības
2016. gada 16. februāris, 10:04

Markus Riva "Supernovai" brieda, sērfojot Indonēzijā

Jauns.lv

Dziedātājs un dīdžejs Markus Riva (29), īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, pirms konkursa „Supernova” devās uzkrāt spēkus Bali salā, Indonēzijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Sērfoju, lasīju grāmatas, nodarbojos ar daiļradi – rakstīju dziesmas – un vienkārši atpūtos no ierastās ikdienas, steigas un darbiem,” portālam Kasjauns.lv stāsta dziedātājs. Lai izbaudītu krāšņos dabas skatus, viņš Indonēzijā, modās līdz ar sauli – sešos no rīta. „Daba tur ļauj dzīvot mierīgāk. Neko daudz nevajag, lai diena izdotos. Cilvēki apkārt bija priecīgi un smaidīgi, lai arī dzīvo kartona mājiņās,” tā par neseno ceļojumu saka mūziķis.

Dziesma, ar kuru Markus Riva piedalās konkursā „Supernova”, radās pagājušā gada oktobrī, kad viņa dzīvē bija sarežģīts brīdis. „Man personīgajā dzīvē bija emocionāls un sarežģīts posms, un radās ideja par dziesmu. Mūzika man deva lielu emocionālu motivāciju iet uz priekšu,” saka Markus.

Kā zināms, otrajā „Supernovas” tiešraidē tieši Markus Riva ar dziesmu „I Can” ieguva vislielākās skatītāju simpātijas un šosvētdien redzēsim viņu arī pusfinālā. „No sirds vēlos pārstāvēt Latviju liela mēroga konkursā, un „Eirovīzija” ir viens no tiem. Ceru, ka skatītājus uzrunā mana dziesma, tās stāsts un tas, kā es to pasniedzu,” saka mūziķis.

Markus Riva – „I Can”

     

Kasjauns.lv/ Foto: no privātā arhīva, publicitātes