foto: REUTERS/SCANPIX
Kriss Mārtins pēc šķiršanās no Gvinetas Paltrovas juties "nekam nederīgs"
Lai gan par šķiršanos slavenību pāris paziņoja jau 2014. gadā, oficiāli viņi visus papīrus parakstīja vien divus gadus vēlāk.
Slavenības
2018. gada 9. novembris, 16:37

Kriss Mārtins pēc šķiršanās no Gvinetas Paltrovas juties "nekam nederīgs"

Jauns.lv

Britu mūzikas grupas "Coldplay" līderis Kriss Mārtins atklājis, ka pēc šķiršanās no Holivudas zvaigznes Gvinetas Paltrovas juties "nekam nederīgs".

Slavenību pāris par šķiršanos pavēstīja 2014. gadā - pēc desmit gadu laulības. Tolaik abi klāstīja, ka saglabājuši labas attiecības, šķiršanās bijusi abpusēji lemta vienošanās, un viens otru dēvēja par "māsu un brāli".

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon
12

Likās, ka ideālāka šķiršanās, kur abas puses paliek labos draugos, nemēdz būt, taču nu Mārtins atklājis - tas viņa dzīvē bijis ļoti grūts posms. Grupa devusies albuma "Mylo Xyloto" reklamēšanas koncertturnejā, bet Mārtina sirds bijusi salauzta un koncentrēties darbam bijis itin grūti.

Jaunajā dokumentālajā filmā "Coldplay: A Head Full Of Dreams" Mārtins atklājis: ""Mylo" koncertturnejas beigās kādu gadu man bija ļoti grūts dzīves posms, es jutos pavisam nevērtīgs un nevienam nevajadzīgs."

“Coldplay” koncerts Gēteborgā

“Coldplay” koncerts Gēteborgā 2017. gada 15. jūnijā.

gallery icon
21

"Es nespēju izbaudīt nevienu jauko lietu, kas man bija apkārt. Jā, tas bija laiks, kad es pārdzīvoju šķiršanos no Gvinetas," tā dziedātājs.

Mārtinam un Paltrovai ir divi bērni - meita Epla (14) un dēls Mouzess (12). Lai gan par šķiršanos slavenību pāris paziņoja jau 2014. gadā, oficiāli viņi visus papīrus parakstīja vien divus gadus vēlāk.

Nu gan, šķiet, šķiršanos mūziķis ir pārdzīvojis. Viņš ir kopā ar aktrisi Dakotu Džonsoni, savukārt Paltrova septembra beigās apprecējās ar scenāriju autoru Bredu Falčuku.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.

gallery icon
10