Šī sieviete nesen izšķīrās. Tas, ko izdarīja viņas 4 gadus vecais dēliņš, saviļņo ikvienu
Aizkustinošs stāsts par to, kā mazs puisēns neļāva Valentīndienā skumt savai māmiņai, kura izšķīrās no vīra un dēla tēva.
Trakā pasaule
2016. gada 16. februāris, 16:05

Šī sieviete nesen izšķīrās. Tas, ko izdarīja viņas 4 gadus vecais dēliņš, saviļņo ikvienu

Kasjauns.lv

Lai iepriecinātu savu māmiņu Valentīna dienā, šis puisēns ilgi pirms tam „cūciņā” krāja sīknaudu. Četrus gadus vecā Makša māmiņa Emma (32) ir nesen šķīrusies no vīra un Makša tēta, un dēlēns nolēma mammu iepriecināt. Žests, kas aizkustinājis un saviļņojis daudzus.

Maksis Šofīlds vēlējās uzmundrināt savu māmiņu, kuras laulība pēc sešarpus gadiem piedzīvoja krahu. Lai Emma Šofīlda pārāk neraizētos par vientuļi pavadītu Valentīna dienu, mazais džentelmenis viņu uzaicināja uz picēriju! Divi vien, pirmo gadu bez tēta, viņi 14.februārī vakariņoja kopā.

Kā vēsta „Telegraph”, māmiņa Emma vienmēr Maksi audzinājusi kā vīrišķīgu un atbildīgu zēnu. „Un viņš vienmēr bijis smalkjūtīgs, rūpīgs un laipns. Maksis zina mazu žestu vērtību un nozīmi,” stāsta laimīgā māmiņa.

Anglijā mītošie Šofīldi aizvadīto svētdienu jau no rīta uzāka kopā. Puika ar mammu devušies uz lielveikalu, kur „Maksis lika man aizvērt acis. Es tās turēju vaļā pusvirus, lai tomēr redzētu, kas notiek,” tagad smaidoši teic Emma. Galantais puisēns no plaukta izcēla maziņu plīša lācīti dāvanu maisā un Valentīndienas kartiņu, un par pirkumiem pie kases norēķinājās pats.

Vēlāk zēns savu pavadoni uzaicināja uz picēriju, sakot, ka tagad abi dosies „īpašās svētku vakariņās”. Mamma atklāj, ka tajā brīdī pamanījusi – dēls līdzi nesis savu krājkasīti!

Abi notiesāja maltīti trīs (!) ēdienu apjomā, un, kad pie galdiņa pienākusi oficiante, gan viņa, gan Emma redzēja, ka prāvo rēķinu grasās apmaksāt četrgadīgais Maksis. „Mēs abas izplūdām aizkustinājuma asarās,” stāsta mamma. Skaistā Valentīndiena noslēdzās pavisam labi, proti, picērijas vadība nolēma „uzsaukt” Šofīldu pārītim šīs vakariņas! Maksis bija iepriecinājis māmiņu, labi paēdis un turklāt vēl arī savus naudas iekrājumus varēs iztērēt citreiz.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no telegraph.co.uk