foto: PA Wire/PA Images
Pēc grupas "Spice Girls” atkalapvienošanās turnejas katra dziedātāja nopelnīs 2,5 miljonus
No kreisās: Mela B, Mela C, Emma Bantone un Džerija Hornere.
Slavenības
2018. gada 8. novembris, 15:03

Pēc grupas "Spice Girls” atkalapvienošanās turnejas katra dziedātāja nopelnīs 2,5 miljonus

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados pasaules slavu iemantojusī meiteņu popgrupa „Spice Girls” oficiāli pavēstījusi par atkalapvienošanās turneju.

Džerija Hornere (bijusī Halivela, 46), Mela B (43), Mela C (44) un Emma Bantone (42) pēc ilgiem gadiem pirmo reizi kopā viesojušās radio stacijas „Heart” studijā, lai oficiāli paziņotu par atkalapvienošanos un izsludinātu sešu koncertu turneju.

Biļetes būšot pieejamas jau no šīs sestdienas, – pavēstījušas savulaik milzu popularitāti iemantojušās dziedātājas.

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon
18

Runā, ka par šo sešu koncertu sēriju katra no četrām dziedātājām honorārā saņems pasakainu naudas summu – 2,2 miljonus sterliņu mārciņu (2,52 miljoni eiro).

Līdzīgi kā slavas ziedu laikos, viņas visas čaloja radio studijā kā jaunas meitenes un aizgūtnēm stāstīja par atkalapvienošanos. Tās iniciatore esot bijusi Mela B jeb "Scary Spice".

„Jums vajag jautāt mums katrai personīgi,” izteikusies Mela C, kad visām dalībniecēm jautāts, vai viņas domājušas, ka jebkad notiks grupas atkalapvienošanās.

„Es patiešām nedomāju, ka tas jebkad atkal notiks... Daudzi cilvēki zina, ka bija laiks, kad nebiju droša, ka tā ir laba doma, taču tagad esmu entuziasma pārpilna koncertēt,” apliecinājusi Mela C, īstajā vārdā Melānija Čisholma.

„Sāksim visas pēc kārtas,” ierosināja Džerija. „Melānijai B jāuzņemas visi nopelni [par atkalapvienošanos], un Emma jau no paša sākuma to gribēja. Viņa bija pilnībā pārliecināta.”

„Es vienmēr esmu teikusi, ka tas notiks. Es gadu no gada mēdzu teikt, ka nākamajā gadā mēs sanāksim kopā,” saka Mela B.

„Un mēs zvanījām viņai un teicām – ‘Melānij, vai tu vari vienreiz beigt to apgalvot,’” smējās Emma.

Visas četras „Spice Girls” dalībnieces apstiprinājušas, ka Viktorija Bekhema, kura grupas slavas laikos bija pazīstama kā "Posh Spice", šajā atkalapvienošanās turnejā nepiedalīsies.

foto: Hewitt / SplashNews.com/ Vida Press
Viktorija Bekhema atkalapvienošanās turnejā nepiedalīsies, bet savām kolēģēm novēl izbaudīt to no sirds.

Lai gan modes dizainere Viktorija pieņēmusi šādu lēmumu, viņa atbalsta savas bijušās kolēģes. Sociālajos tīklos Bekhema ierakstījusi: „Grupa „Spice Girls” bija ļoti svarīga manas dzīves daļa, un es novēlu savām meitenēm daudz mīlestības un prieka, atgriežoties ar koncertturneju.”

„Es zinu, ka šovs būs fantastisks un visi esošie un bijušie fani brīnišķīgi pavadīs laiku!”

Sešu koncertu turneja notiks nākamajā vasarā. Pirmais koncerts gaidāms 1. jūnijā Mančestrā.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29