Samantai Tīnai Eirovīzijā aizvien atklātākas un pikantākas kleitas. FOTO
Dziedātāja Samanta Tīna skatuves tērpam piešķir lielu nozīmi. Pārsvarā viņa uzstājas vakarkleitās vai garos svārkos.
Slavenības
2016. gada 17. februāris, 05:43

Samantai Tīnai Eirovīzijā aizvien atklātākas un pikantākas kleitas. FOTO

Jauns.lv

Dziedātājai un LTV konkursa „Supernova” pusfinālistei Samantai Tīnai (26) visi skatuves tērpi ir mīļi, un viņa nespēj no tiem šķirties. Šā gada „Supernovā” viņa arī lauzusi vienu tradīciju – viņai kājās beidzot bija apavi.

Samanta jau ceturto gadu cīnās par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā un visus gadus uzslavas saņem kā par vokālo izpildījumu, tā arī par skatuves tērpu. Pārsvarā uz skatuves viņa parādās vakarkleitās vai garos svārkos. „Šoreiz man nebija basas kājas. Katrai dziesmai ir sava noskaņa, un pēc tās arī izvēlos gan kleitu, gan apavus. Varbūt kādam tas šķiet bravūrīgi, bet es nekad neuzstāšos džinsos un T-kreklā,” savu nostāju pauž mūziķe.

Samantai ir gana liela skatuves tērpu kolekcija, un šķirties no tiem viņai ir ārkārtīgi grūti. „Ir tērpi, kuri šūti kādam konkrētam projektam, un tos nekad vairs arī neesmu vilkusi. Tāda ir, piemēram, „Eirovīzija” nacionālās atlases pusfināla melnā kleita, kurā izpildīju dziesmu „Stay”. Kleita ir instruments, kas palīdz nodot skatītājiem stāstu, emocijas, un pienāk brīdis, kad saprotu – viss, šai kleitai bija pēdējais koncerts,” tā Samanta.

Bet ārā viņa kleitas nesviež un nevienam neatdod. „Nesen veicu drēbju skapja revīziju, un daļu no tērpiem aizvedu pie mammas uz Tukumu. Zinu, ka nekad vairs tos neuzvilkšu, bet atdot vai izmest arī nevaru,” saka Samanta Tīna. Lielākoties kleitas, kurās viņa uzstājās iepriekšējos gados „Eirovīzijas” nacionālajā atlasē (arī šogad „Supernovā”), ir modes dizaineres Elmīras Kakimovas radītas.

Jau svētdien Samanta Tīna uzstāsies LTV1 dziesmu konkursa „Supernova” pusfinālā ar dziesmu „The Love Is Forever”.

Samanta Tīna - "The Love Is Forever"


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva