Slavenības
2018. gada 6. novembris, 12:12

Nosaukts pasaulē seksīgākais vīrietis

Jauns.lv

Slavenību izdevums "People", kas ik gadu nosaka seksīgāko vīrieti starp dzīvajiem, savā jaunākamā žurnālā atklājis - šogad šis gods ticis aktierim Idrisam Elbam.

46 gadus vecais angļu aktieris, producents, mūziķis un dīdžejs zināms no seriāliem "The Wire" un "Luther", kā arī atveidojis Nelsonu Mandelu biogrāfiskajā filmā "Mandela: Long Walk to Freedom". Piedalījies arī vairākos Holivudas kases grāvējos.

Ainiņas no Idrisa Elbas dzīves

2018. gada pasaules seksīgākais vīrietis Idriss Elba dzīvē, filmās un uz sarkanā paklāja.

gallery icon
74

Četras reizes viņš nominēts prestižajai "Zelta globusa" balvai (2012. gadā ieguvis to par detektīva Lutera lomu) un piecas reizes - "Emmy" balvai.

2013. gadā "People" aptaujā par planētas seksīgākā vīrieša titulu Elba ierindojās otrajā vietā, piekāpjoties vien mūziķim Ādamam Levinam. Nu Elba vismaz gadu dzīvos kā seksīgākais vīrietis uz planētas.

"Es biju pārsteigts: "Ko jūs, nevar būt. Tiešām?" izdevumam "People" atzinis Elba, atceroties, ko jutis, uzzinot, ka saņēmis šo titulu. "Paskatījos spogulī, pārbaudīju. Un noteicu - jā, tu šodien izskaties tīri seksīgs. Bet, runājot nopietni, tā ir tikai tāda jauka izjūta. Jauks pārsteigums - nedaudz pacēla manu ego."

Skolas gados, piemēram, topošais aktieris nav varējis lepoties ne ar seksapīlu, ne populārākā puiša godu. Londonā mācījies zēnu skolā un, lai gan spēlējis futbolu, basketbolu, kriketu un regbiju, nereti ticis apcelts: "Es biju ļoti garš un tievs. Un mani sauca Idriss Akuna Elba, saprotiet? Par mani nedaudz zobojās. Bet tiklīdz es uzaudzēju ūsas, es biju foršākais čalis rajonā. Man bija ūsas, parādījās muskuļi, un aiziet!"

Tēmas