Agrāk šī daiļava nezināja, kā pabarot savus 3 bērnus, bet tad liktenis viņai uzsmaidīja... FOTO. VIDEO
Viesstrādniece Sabina no Polijas nav gluži kura katra vīrieša gaumē, taču tieši tas pavēris viņai ceļu kā modelei un vairs nav "jāknapinās", strādājot mazkvalificētus darbus Lielbritānijā.
Trakā pasaule
2016. gada 17. februāris, 14:12

Agrāk šī daiļava nezināja, kā pabarot savus 3 bērnus, bet tad liktenis viņai uzsmaidīja... FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Ārkārtīgi dāsni apveltīta ar apaļumiem, vēl nesen šī būtne sitās pa dzīvi kā plika pa nātrēm. Polijā dzimusī Sabina ir vientuļā māmiņa un dzīvo Edinburgā, Skotijā. Turp viņa pārcēlās 2010.gadā, kad izlēma pamest dzimteni, lai dotos peļņā uz ārzemēm. Taču tikai tagad Sabina ir pa īstam laimīga.

Ierodoties Lielbritānijā, viesstrādniece cīnījās par iztikšanu - viņa strādāja gan noliktavā, gan vairākās vietās kā viesmīle, taču tik un tā knapinājās. Sabina viena pati audzina trīs bērnus, un viņus apģērbt un pabarot nav viegls uzdevums. Tikai pēdējos pāris gadus viņa spēj nopelnīt pietiekoši, lai pietiktu gan sev, gan bērniem, gan radiem Polijā. Sabina izlēma mest mieru "vergošanai" parastos darbos un izmantot savu dieva dotos krāšņumus, lai pelnītu naudu kā fetiša modele. Īsā laika posmā Sabinai Demoniai izveidojās plašs pielūdzēju loks; feisbukā vien viņas aktivitātēm līdzi seko vairāk kā 115 tūkstošu sajūsminātu cilvēku!

27 gadus vecā efektīgā daiļava tagad naudu pelna, pozējot selfijiem spoguļa priekšā un fotografējoties tā dēvētajiem "nišas" izdevumiem. Viņa nav gluži kura katra vīrieša gaumē, taču cienītāji nudien netrūkst! Sabina ir koša sarkanmate ar varenām krūtīm un tetovējumiem klātu ķermeni. "Esmu patiešām pārsteigta, ka tik daudzi cilvēki novērtē mani un to, ko daru," viņa saka. Sabina ir piemērs, kā spēt apvienot darbu ar ģimeni, bērnu audzināšanu. Viņai ir trīs bērni - divas meitas un dēls -, un arī atvases jau izsaka cerību, ka reiz darbosies modeļu biznesā. Bērniem, īpaši puikam, patīk, ka māmiņa ir slavena.

Sabina daudzus gadus bija viena, bet nu viņai ir līgavainis. Arī skaistules māte no Polijas nu pārcēlusies dzīvot uz Lielbritāniju un ir liels atbalsts bērnu pieskatīšanā laikā, kad meitai jāstrādā. Vairāk par uzņēmīgo dāmu skaties video!

Kasjauns.lv/Foto: Facebook

Tēmas