"Idiots! Dura!" - aculiecinieks Krievijā nofilmē pamatīgu kašķi starp līgavu un līgavaini. VIDEO
Saskanīga laulība šajā gadījumā diez vai būtu iespējama...
Trakā pasaule
2016. gada 17. februāris, 15:39

"Idiots! Dura!" - aculiecinieks Krievijā nofilmē pamatīgu kašķi starp līgavu un līgavaini. VIDEO

Jauns.lv

Visticamāk, šis nebūs gadījums "līdz nāve jūs šķirs". Kāds Tulas (Krievijā) iedzīvotājs nofilmējis dramatisku ainu jauna pārīša kāzu dienā. Kaislīgais strīds norisinājies klasiski krievu nācijas garā, proti, publiski, uz ielas, un nekautrējoties no svešinieku acīm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nav zināms, par ko izcēlies brangais strīds un vai tas noticis pirms vai jau pēc laulību reģistrācijas, taču fakts ir fakts - karstasinīgie mīlētāji uz brīdi apturēja satiksmi vienā no galvenajām ielām Tulas pilsētā, Ļeņina ielā.

Piepeši no mašīnas "izsprāga" līgava, uz ielas braucamās daļas sākot lamāt un sist savu līgavaini. Lietojot necenzētu leksiku, abi apmainījās savstarpējām laipnībām, tādām kā "idiots" un "dura" (muļķe - tulkojumā no krievu valodas). Vīrietis pūlējās trakojošo dāmu savaldīt un ievietot atpakaļ glaunajā kāzu automašīnā, taču viņam tas neizdevās. Scēna beidzās ar saplosītu līgavas ziedu pušķi un viņas aiziešanu pa Ļeņina ielas ietvi. Līgavainis nikni ierausās atpakaļ mašīnā, un tā kādu brīdi centās bēgošo līgavu panākt. Kā drāma beidzās, nav informācijas.

Sociālajos tīklos šo video sievietes un vīrieši komentē krasi atšķirīgi. Dāmas uzskata, ka mašīnas salonā topošais vīrs, iespējams, pateicis ko tādu, kas līgaviņu aizvainojis, taču kungi lielākoties ir vīra pusē, sak, priecājies, ka savlaicīgi esi ticis vaļā no tādas histēriķes...

Jaunlaulāto strīds uz Ļeņina ielas Tulā:

Kasjauns.lv