Aija Andrejeva nu kļuvusi par galīgu papīra lelli
Skat, dziedātāja Aija Andrejeva pārtapusi par papīra lelli!
Slavenības
2016. gada 18. februāris, 08:21

Aija Andrejeva nu kļuvusi par galīgu papīra lelli

Jauns.lv

Dziedātājai Aijai Andrejevai, kuras slavenākais hits ir kompozīcijas „Lelle” parādīšana mūsdienīgās skaņās, 30 gadu jubilejā tapusi ar roku zīmēta krāsojamā papīra lelle. Tā nēsā Aijas Andrejevas vārdu.

Aija nu kļuvusi par pirmo latvieti, kura var dižoties, ka viņai par godu ir tapusi lelle. Ja citviet pasaulē lelles pārsvarā ražo, par pamatu ņemot multiplikācijas tēlus, tad Latvijā nu izdomāts, ka tās veidos pēc dzīvu cilvēku līdzības un izveidošot pat pat speciālu papīra leļļu kolekciju „Slavenības”.

Pati Aija par šo leļļu lietu teic: “Esmu patiesi aizkustināta par šo sadarbību - īpaši aizkustinoša likās ideja par šo leļļu rašanos, jo tās atjaunotas no seniem vecmāmiņas zīmējumiem. Papīra leļļu projekts manī iedveš nostaļģiju par manis pašas bērnību, jo arī man kādreiz ļoti patika spēlēties ar katalogiem un žurnāliem, griežot un krāsojot papīra lellītes. Komplektā ar lellēm bērniem būs pieejami tērpi, kas man saistās ar īpašiem notikumiem un projektiem manā skatuves karjerā, kā arī manis pašas sagatavoti apraksti.”

Aija Andrejava izpilda kompozīciju „Lelle”

Kasjauns.lv / Foto publicitātes