foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mūziķa Shipsea sieva - pāra pirmdzimtā gaidībās
Zane un Jānis Šipkēvici.
Slavenības
2018. gada 30. oktobris, 11:11

Mūziķa Shipsea sieva - pāra pirmdzimtā gaidībās

Jauns.lv

Pirmdzimtā gaidībās ir Jāņa Šipkēvica (36) un viņa sievas Zanes (30) ģimene - populārā mūziķa laulātā draudzene kļūs par māmiņu.

To, ka viņai gaidāms mazulis, Jāņa Šipkēvica, kas uzstājas ar skatuves vārdu Shipsea, menedžere un sieva Zane apstiprinājusi žurnālam "Privātā Dzīve", no plašākiem komentāriem gan atsakoties.

Aprīlī Jānis un Zane kļuva par precētu pāri - Rīgas baptistu Vīlandes draudzes namā notika kāzu ceremonija, bet svinības šaurā lokā norisinājās Mūkusalas Mākslas salonā.

Jānis Šipkēvics "Positivus" festivālā

Festivālu “Positivus” apmeklēja arī grupas “Instrumenti” mūziķis Jānis Šipkēvics. Vienā no dienām viņš turpat kāpās kopā ar menedžeri Zani Bērziņu ...

gallery icon
6

Abi ir kopā vairāk nekā trīs gadus – jau 2015. gada vasarā jauns.lv Jāni un Zani, tolaik vēl Bērziņu, romantiskā piknikā manīja “Positivus” festivālā Salacgrīvā. Šipkēvics gan toreiz vēl bija oficiāli precējies – astoņus gadus ilgo laulību ar pirmo sievu dizaineri Leldi Ozoliņu mūziķis oficiāli šķīra vien 2016. gada novembrī.

Abu attiecības gan tad jau ilgāku laiku bija pajukušas. Jāņa un Leldes kāzas, kas tika rīkotas lielā slepenībā, norisinājās 2008. gada septembra beigās, un tajās nepiedalījās pat līgavaiņa tēvs "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, kurš nākamgad varēs jau lepoties, ka ir vectētiņa statusā.