Kā arhibīskaps Vanags nosauca pieņemto miruša mācītāja suni!? FOTO
Aizsaulē aizgājuša pareizticīgo diakona četrkājainā draudzene nu kļuvusi par luterāņu arhibīskapa ģimenes mīluli. Suni pirmajās dienās Jānis Vanags sauca par Kuci, bet vēlāk pārkristīja par Sušī.
Slavenības
2016. gada 18. februāris, 14:33

Kā arhibīskaps Vanags nosauca pieņemto miruša mācītāja suni!? FOTO

Jauns.lv

Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags atklāj, ka viņa mājā pajumti radis bez saimnieka palicis suns, ko viņš nosaucis par Kuci. Draugi svētajam tēvam iesaka četrkājainajam draugam dot citu vārdu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sociālajos tīklos arhibīskaps Vanags ievietojis fotogrāfiju ar savu jauno suni un lepojas, ka pieņēmis paspārnē bez saimnieka palikušu četrkājaini, kam devis pagaidu vārdu Kucis. Draugi sociālajos tīklos naski dalījās ar ierosinājumiem sunīti pārkristīt par Sisi, Deiziju, Anniņu, Džessi, Rondu, Melisu, Betu, Sāru. Izskanēja arī radošāki vārda varianti, kā Sise van Goga van Vanaga un Vanagoga... Arhibīskaps, izmēģinot suni saukt dažādos vārdos, secināja, ka vispriecīgāk asti ģimenes jaunā četrkājainā draudzene luncina, kad viņu uzrunā par Sušī, līdz ar to pagaidu Kucis pārdēvēts par pagaidu Sušī.

Nu atklājušies arī pārsteidzoši jaunumi par pieņemto suni.„Viņa ir pareizticīga sune. Saimnieks, pareizticīgo diakons ir devies pie Radītāja un Sušī meklēja jaunas mājas. Tad nu mums tagad būs ekumeniska ģimenīte,” paziņoja Jānis Vanags.

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva