foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elmārs Tannis labā formā un smaidīgs - jo atkal iemīlējies
"Tā nebūt nav, ka viņa ir tik pārņemta ar sportu, ka neļauj man ēst picas. Atļauj. Visu atļauj,” sev raksturīgajā humorā nosaka Tannis.
Slavenības
2018. gada 28. oktobris, 12:23

Elmārs Tannis labā formā un smaidīgs - jo atkal iemīlējies

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis ir izcils piemērs, ka dzīvi un mīlestību var baudīt arī pēc šķiršanās un jebkurā vecumā. Tannis tagad ir kopā ar treneri Unu Slaidiņu, kuras sportiskajam dzīvesveidam pateicoties sevi uztur labā formā arī pats.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pazīstamais uzņēmējs un viņa mīļotā, rokās sadevušies, šomēnes ieradās uz diriģenta Andra Nelsona, Leipcigas "Gewandhaus" orķestra un Kristīnes Opolais koncertu Latvijas Nacionālajā operā un baletā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elmārs un Una, rokās sadevušies, šomēnes ieradās uz diriģenta Andra Nelsona, Leipcigas "Gewandhaus" orķestra un Kristīnes Opolais koncertu Latvijas Nacionālajā operā un baletā.

Elmārs, kurš ar jauno simpātiju kopā ir jau kopš pavasara, žurnālam "Kas Jauns" atzinis, ka vispār jau mēģina savu privāto dzīvi neafišēt, tomēr nedaudz pastāstījis, kādas vēsmas mīļotā sieviete ienesusi viņa pasaulē.

„Attiecību sākumā Unas ietekmē biju pavilcies uz aktīvu sportošanu. Tagad uz to jau atkal esmu kļuvis nedaudz slinkāks. Ir jāsāk atkal sportot, jā, jā... Un tā nebūt nav, ka viņa ir tik pārņemta ar sportu, ka neļauj man ēst picas. Atļauj. Visu atļauj,” sev raksturīgajā humorā nosaka "Picas Lulū" līdzīpašnieks.

Kanādā dzimušais Elmārs Tannis uz Latviju pārcēlās pirms vairāk nekā 20 gadiem, šeit uzsāka restorānu biznesu, apprecēja Ilzi un kļuva par triju bērnu ģimenes galvu.

Elmārs Tannis šovā Dejo nost!

gallery icon
8

Pirms vairāk nekā trim gadiem pāris, ko daudzi uzskatīja par paraugģimeni, nolēma šķirties, neslēpjot, ka kopā turēties centušies pat ar attiecību speciālista palīdzību, taču – neveiksmīgi. Elmāra un Ilzes laulība šķirta arī oficiāli.