Bijusī pirmā lēdija Seisuma paziņo par šķiršanos no Andra Bērziņa
Dace Seisuma un Andris Bērziņš gredzenus mija dažas dienas pirms tam, kad Bērziņš kļuva par prezidentu. Laulība ilga vien četrus prezidentūras gadus un dažus mēnešus.
Slavenības
2016. gada 19. februāris, 12:02

Bijusī pirmā lēdija Seisuma paziņo par šķiršanos no Andra Bērziņa

Jauns.lv

Eksprezidenta Andra Bērziņa (71) bijusī sieva Dace Seisuma (43) nākusi klajā ar oficiālu paziņojumu, ka 2016. gada 18. janvārī šķirta viņas un Bērziņa laulība, kas tika noslēgta dažas dienas pirms tam, kad Bērziņš kļuva par valsts augstāko amatpersonu.

„Ievērojot negatīvo publicitāti, kas pēdējā laikā tiek saistīta ar manas privātās dzīves iztirzāšanu atsevišķos plašsaziņas līdzekļos, informēju, ka 2016. gada 18. janvārī tika šķirta mana laulība ar bijušo Valsts prezidentu Andri Bērziņu. Oficiāli, ar šķiršanās brīdi, es vairs neesmu uzskatāma par publisku personu, tāpēc lūdzu pārtraukt jebkāda veida informācijas publicēšanu, kas atspoguļo manu privāto dzīvi,” Seisumas paziņojums publicēts portālā „Delfi”.

Savukārt Bērziņa sekretāre Daina Bāra aģentūrai LETA norādīja, ka nevar komentēt bijušā prezidenta "personīgās lietas". "Prezidents nav komentējis un nekad arī nekomentēs personīgās lietas," viņa piebilda.

Kasjauns.lv iepriekš jau rakstīja, ka eksprezidenta ģimenē dzisusi mīlas dzirksts un jau krietnu laiku Dace Seisuma vairs nedzīvo kopā ar Bērziņu. Viņa mitinās pie sava kolēģa – asinsvadu ķirurga Aigara Lāča (54) privātmājā.

    Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders