foto: Publicitātes
Anna Rozīte pēc kāzām: "Rozā briļļu sen vairs nav..."
Anna cenšas laiku kopā ar savu un vīra atvasēm pavadīt jēgpilni. „Man patīk laiku pavadīt aktīvi, lai tam būtu pievienotā vērtība. Ļoti svarīgi, lai ar bērniem norit aktivitātes ārā, brīvā dabā, un šajā rudenī ārā taču ir tik skaisti.”
Slavenības
2018. gada 24. oktobris, 06:34

Anna Rozīte pēc kāzām: "Rozā briļļu sen vairs nav..."

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējā TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte pirms pāris gadiem pieņēma mīļotā vīrieša – sabiedrisko attiecību speciālista Ginta Federa – bildinājumu, un vasaras izskaņā viņi teica viens otram jāvārdu. Anna žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, kā laulība ietekmējusi pāra attiecības.

Annai šoruden ir ļoti rosīgs laiks. Viņa ne tikai strādā pašas dibinātā biedrībā "Babyroom", bet arī turpina studijas Rīgas Stradiņa universitātē. Viņa atklāj – ikdiena ir pienākumiem tik piepildīta, ka pat nav bijis īsti laika saprast, kā jūtas precētas sievas statusā.

„Pēc kāzām nekas ikdienā diži nav mainījies. Liekas, vēl ir pagājis gana maz laika, lai varētu to kārtīgi izvērtēt. Tā foršā sajūta, kas lika saprast, ka Gints ir mans īstais vīrietis, bija arī pirms tam. Ir līdzīgi kā ar bērniem – ja gadās kaut kādi kašķi vai nesaskaņas, tu taču zini, ka tas ir tavs bērns un tu nekur no viņa neiesi prom. Ja ir grūti, meklēsim risinājumus. Tā ir beznosacījuma mīlestība. Gints ir mans cilvēks, un ar viņu ir tieši tāda sajūta. Pēc kāzām tā stiprinājusies vēl vairāk.”

Anna atzīst, ka ģimenē ikdienā bez kašķiem neiztiek. „Visādas dienas mēdz būt, bet mēs visu atrisinām. Rozā briļļu, protams, sen vairs nav... Vai pēc kāzām kaut kam būtu dikti jāmainās – nezinu. Paprasiet man to pēc laika,” saka Rozīte, ar kuru Feders gredzenus mija šovasar.

Annai Rozītei – 30!

gallery icon
29

No savas meitas Emīlijas tēva simpātiskā TV seja izšķīrās pirms vairākiem gadiem. Arī Gintam aiz muguras ir izjukušas attiecības. Ar savu bijušo sievu un divu dēlu māti Feders pašķīrās jau pirms vairākiem gadiem, 2014. gada beigās laulība tika šķirta oficiāli.

Citas ziņas, notikumus, intervijas un stāstus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!