foto: Publicitātes foto
Dāvida 50 nokrāsas #3: Mamikina dedzināšana un spridzināto suņu fenomens
Trakā pasaule
2018. gada 23. oktobris, 14:27

Dāvida 50 nokrāsas #3: Mamikina dedzināšana un spridzināto suņu fenomens

Jauns.lv

"Dāvida 50 nokrāsas" trešajā sērijā Dāvids runā par Mamikina aiziešanu no politikas, skaistumu, apkures pieslēgšanu vai drīzāk nepieslēgšanu un, protams, par spridzinātajim suņiem.

Andrejs Mamikins grasoties apliet sevi ar benzīnu un aizdedzināties, jo politikā viņš vairs neies. Kā jums labāk patiktu, kur tas notiktu un kā? Varbūt festivāla "Staro Rīga" laikā?

Skatoties internetā skaistas un mazāk skaistas bildītes, atliek vien šausmināties. Brilles Dāvids nēsā ne jau tāpēc, lai neredzētu viņa vecās acis, bet gan tāpēc, lai cilvēki neredzētu, kā tās asiņo. Mākslīgais iedegums ir viena no lietām, par kuru jāšauminās. Kamēr jodu neizsniegs uz receptēm, tādas sejas redzēsim aizvien vairāk!

Veikali šobrīd piedāvā gan lētākus, gan dārgākus kažokus un vestes, ko Dāvids dēvē par spridzinātajiem suņiem. Tādas kažokādas var iegūt tikai suņus spridzinot, sašujot kopā un izveidojot kaut ko apģērbam līdzīgu. Savukārt tiem cilvēkiem, kuriem apkure joprojām nav ieslēgta, Dāvids piedāvā unikālu un modīgu ideju.