Slavenības
2018. gada 23. oktobris, 15:38

Vai šis ir Meganas Mārklas līdz šim drosmīgākais tērps? Šķēlums sānā nudien iespaidīgs

Jauns.lv

Apmeklējot Freizera salu Austrālijā, topošā māmiņa Saseksas hercogiene Megana izvēlējusies līdz šim drosmīgāko tērpu, kādu atļāvusies, būdama britu karaļnama pārstāve.

Līdz šim, izejot sabiedrībā, hercogiene Megana atturējusies no tērpiem ar dziļiem dekoltē, bet apģērba garumu ieturējusi nedaudz zem ceļgaliem (tieši tā, kā patīk vīra vecmāmiņai Anglijas karalienei Elizabetei II).

Apmeklējot tūristu iecienīto Freizera salu Austrālijā, Megana izvēlējusies siltajiem laikapstākļiem atbilstošu tērpu uz lencītēm. Saseksas hercogiene devusi priekšroku zīmola „Reformation” kleitai no svītraina lina ar ļoti dziļu šķēlumu tērpa kreisajā sānā.

Meganai Mārklai tērps ar dziļu šķēlumu

gallery icon
25

Šis 218 ASV dolāru vērtais amerikāņu zīmola apģērbs ievērojami atšķīrās no konservatīvā ģērbšanās stila, kādu Megana bija ieturējusi grūtniecības pirmajā trimestrī.

Austrālijas klimats un tas, ka prinča Harija sievai vairs no sabiedrības nav jāslēpj topošās māmiņas statuss, iespējams, izskaidro Meganas brīvāku apģērbu izvēli.

Saseksas hercogienes lina kleitas šķēlumu tā augšpusē rotāja dekoratīva podziņa, kas neļāva atsegt pārāk daudz. Apģērbam Megana bija pieskaņojusi „Sarah Flint” sandales un „Karen Walker” saulesbrilles.

Videi draudzīgā amerikāņu zīmola „Reformation” tērpus iecienījušās arī tādas slavenības kā Sjenna Millere, Kārlija Klosa, Džidži Hadida, Teilore Svifta un princese Beatrise.

Princis Harijs un Megana Mārkla viesojas Melburnas dienvidu pludmalē

gallery icon
22

Hercogiene Megana un princis Harijs Austrālijā: vizītes 5. diena

gallery icon
50

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā: vizītes 4. diena

gallery icon
56

Princis Harijs un Megana tiekas ar faniem Melburnā

gallery icon
24

Princis Harijs un Megana Mārkla sasveicinās ar 98 gadus vecu fani

Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā satiek 98 gadus veco britu karaļnama fani Dafni Dannu. Sirmā kundze Hariju satikusi Sidnejā ...

gallery icon
13

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā

gallery icon
50

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7