foto: Publicitātes foto
Dāvida 50 nokrāsas #2: vai Dārta Daneviča kādreiz bijusi Linda Mūrniece?
Trakā pasaule
2018. gada 22. oktobris, 17:58

Dāvida 50 nokrāsas #2: vai Dārta Daneviča kādreiz bijusi Linda Mūrniece?

Jauns.lv

Modes mākslinieks Dāvids raidījuma "Dāvida 50 nokrāsas" otrajā sērijā runā par Latvijas slavenībām. Par slavenībām, kuras klīst nakts tumsā ar mazu bērnu uz rokas un paziņo par to visai Latvijas presei, par Vasiļjeva modes izstādi, kā arī par aktuāliem jautājumiem. Kur pazudis svētais Kombuļu Paskvāle? 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cik labi un tajā pašā laikā arī slikti, ka Latvija ir tik maza. Anna Lieckalniņa šķiet padzīvojusi katrā novadā, jo viņa ar bērnu uz rokām jau atkal aizgājusi no vīra

Dārta Daneviča. Visi mediji raksta par viņas brīnumainajām pārvērtībām, taču, kas viņa vispār ir? Varbūt Linda Mūrniece pirms tam bijusi? Nē! Izrādās, ka viņa ir vienkārši aktrise, bet, kas par ambīcijām! Daneviča nogriezusi matus, kas galu galā izvērsts par pasaules notikumu.

Nevajadzētu aizmirst arī par tautā mīlēto dziedātāju Inesi Saulīti jeb Kombuļu Inesi, jo citādāk nekas par viņu nav dzirdēts. Kur palicis Komubļu Paskvāle? Varbūt arī viņš drīzumā atgriezīsies ar brīnumainām pārvērtībām.

Savukārt Aleksandrs Vasiļjevs Modes muzejā atklājis burvīgu izstādi par laika posmu no 1912. līdz 1924.gadam - tajā apskatāmi tērpi, kas tikuši valkāti Rīgā. Fantastiski darbi ar lieliskām lekcijām!