foto: Instagram
„Troņu spēļu” divmetrīgais aktieris Tors Bjornsons jeb Kalns apprec miniatūro draudzeni
„Es turēšu šo skaisto sievieti kā priekos, tā bēdās visu mūsu atlikušo dzīvi!" sola Tors.
Slavenības
2018. gada 22. oktobris, 17:59

„Troņu spēļu” divmetrīgais aktieris Tors Bjornsons jeb Kalns apprec miniatūro draudzeni

Jauns.lv

Aktieris Tors Bjornsons, kurš, pateicoties raženajam 2,06 metru augumam, seriālā„Troņu spēles” atveido varoni ar iesauku Kalns dzimtajā Islandē apprecējis savu draudzeni. Līdzās Kalnam 157 centimetrus garā Kelsija Hensona ir kā Īkstīte.

29 gadus vecais islandiešu aktieris un spēkavīrs Tors Bjornsons (īstajā vārdā Haftors Jūliuss Bjornsons) savā „Instagram” blogā apstiprinājis priecīgos jaunumus, pavēstot saviem sekotājiem, ka ir kļuvis par laimīgi precētu vīru, kā arī padalījies ar fotogrāfijām no savas Lielās dienas.

„Ar lielu prieku tagad varu Kelsiju Morganu Hensonu saukt par savu sievu!” – sociālajos tīklos pavēstījis jaunais vīrs Tors Bjornsons. „Es turēšu šo skaisto sievieti kā priekos, tā bēdās visu mūsu atlikušo dzīvi! Esmu tik saviļņots par visiem nākotnē gaidāmajiem piedzīvojumiem, ko izdzīvosim viens otram līdzās.”

Arī 28 gadus vecā kanādiete Kelsija neslēpa prieku, sociālajos tīklos rakstot, ka priecājas, ka turpmāko dzīvi varēs pavadīt kopā ar šo „lielo puisi”. „Mīlēšu tevi mūžam un apsolos būt tev līdzās, lai ko dzīve mums nesīs,” publiski solījās Kelsija Hensona. „Mīlu tevi, mazais.”

Tors un Kelsija apprecējušies pēc gadu ilgas kopābūšanas. Pāris iepazinās bārā Kanādā, kur Kelsija tolaik strādāja par oficianti. Runā, ka 1,57 metrus garā Kelsija savam topošajam 2,06 metrus garajam vīram palūgusi kopā nofotografēties. Tā aizsākusies abu pazīšanās, kas ātri vien pāraugusi romantiskās un dziļās jūtās.

Izteiktās augumu atšķirības dēļ pāris izpelnījies daudz uzmanības, to skaitā arī sabiedrības kritiku. Bjornsons atzīst, ka sociālajos tīklos bieži tiekot ķengāts par to, ka izvēlējies sev auguma ziņā tik miniatūru un „nepiemērotu” draudzeni.

„Mani neviens nav izaicinājis uz cīņu aci pret aci,” par kritizētājiem, kas slēpjas internetā aizskarošus komentārus, izteicies Tors, kuš šogad Filipīnās atzīts par pasaulē stiprāko vīrieti. „Taču internetā ir daudz drosmīgu cilvēku...”

„Neviens man nav draudējis reālajā dzīvē, taču vietnēs „Facebook” un „Twitter” tas notiek visu laiku.”

Kad pārim pajautāts tiešs jautājums, kā viņiem izdodas skūpstīties, Kelsija pajokojusi: „Viņš noliecas, es pastiepjos pirkstgalos. Vai arī saku - ‘Pacel mani uz rokām.’”

Bjornsons atzīst, ka viņu nav viegli aizvainot, ja vien pārmetumi nesāk birt pār viņa ģimeni.