Supermodelei Sindijai Kraufordei 50! FOTO retrospekcija
Mūžam skaistā supermodele Sindija Krauforde.
Slavenības
2016. gada 20. februāris, 07:16

Supermodelei Sindijai Kraufordei 50! FOTO retrospekcija

Jauns.lv

Sindija Krauforde ir viena no visu laiku populārākajām supermodelēm pasaulē. Viņa slavu iemantoja aizvadītā gadsimta astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmitajos gados. Ikviens zināja šo skaistuli, par kuras atpazīšanas zīmi kļuva dzimumzīmīte kreisajā lūpu kaktiņā.

20. februārī supermodele atzīmē savu 50. dzimšanas dienu. Sindijas fotogrāfijas karjeras laikā rotājušas visu prestižo glancēto žurnālu vākus, un viņa bijusi neskaitāmu pasaulē labi atpazīstamu zīmolu reklāmas seja. Lai gan modelei vairs nav divdesmit gadu, viņa aizvien par darba trūkumu nesūdzas. Nesen izskanēja baumas, ka līdz ar piecdesmito dzimšanas dienu Krauforde pārtraukšot karjeru, taču tās izrādījās tikai tenkas. Aktīvo modeles karjeru Sindija beidza pirms dažiem gadiem, taču viņa aizvien slēdz dažādus reklāmas līgumus un pozē fotogrāfijām.

Neraugoties uz panākumiem bagāto karjeru un izcilo ārieni, supermodele apliecina, ka arī viņu piemeklē sliktās dienas: „Es esmu normāla sieviete. Dažkārt es jūtos lieliski, bet kādu citu dienu padomāju: ‘Ak, Dievs, man nekas nepiestāv!’ Mans jaunais mērķis – līdz 50 gadu vecumam samierināties ar savu ķermeni,” vēl pirms pāris gadiem norādīja supermodele. Taču Sindija nav gatava figūras dēļ atteikties no gardumiem: „Es nevēlos domāt no sērijas – ‘Vīnam – nē, salātu aizdaram – nē.’ Tas būtu tik skumīgi.”

16 gadus vecā dēla Preslija un 14 gadus vecās meitas Kaijas māmiņa sevis kopšanai izmanto tikai dabiskas izcelsmes produkciju, kas ātri bojājas, ja tos neglabā atbilstošos apstākļos. Modele izmanto ledus kubiciņus arī kad mazgājas. Viņa uzskata, ka pateicoties tiem āda ilgāk saglabā svaigu un jaunavīgu izskatu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press