foto: Vida Press
Holivudas seksīgākais piecdesmitgadnieks sūdzas, ka viņa pusgadu vecais bērns traucē mīlas dzīvei
Aktieris Džons Stemoss.
Slavenības
2018. gada 22. oktobris, 11:24

Holivudas seksīgākais piecdesmitgadnieks sūdzas, ka viņa pusgadu vecais bērns traucē mīlas dzīvei

Jauns.lv

Aktieris Džons Stemoss, kuru vislabāk pazīstam kā tēvoci Džesiju no seriāla „Pilna māja”(„Full House”), ir tētis pusgadu vecam dēliņam.

55 gadus vecais aktieris Džons Stemoss, jau gadiem dēvēts par vienu no seksīgākajiem vīriešiem Holivudā, pirmo reizi par tēvu kļuva pirms sešiem mēnešiem, kad viņa sieva Keitlina Makhjūza (32) laida pasaulē dēliņu Billiju.

Lai gan laimīgie jaunie vecāki vēlētos uzdāvināt Billijam mazu brālīti vai māsiņu, tas šobrīd varētu būt sarežģīti izdarāms. Džons atzinis, ka pusgadu vecais brēkulis „bojājot” seksa dzīvi, jo viņa raudāšana pilnībā spējot pazudināt intimitātei vajadzīgo noskaņojumu.

foto: Vida Press
Džons Stemoss ar sievu Keitlinu Makhjūzu.

„Mēs cenšamies, bet bērns ir kā trešais, kas vienmēr uzrodas nelaikā. Vai es varu tā teikt? Mēs cenšamies to padarīt ātri un jau dzirdam raudas,” atklāj Stemoss. „Viņam ir zilonītis, kas dzied, viņš ir iemācījies nospiest podziņu, lai dziesma sāktos, bet...”

Lai gan pusgadus vecais mazulis sagādā neērtības Džona Stemosa un viņa sievas intīmajām attiecībām, aktieris atzinis, ka ļoti priecājas par tēva lomu, jo tā sniedzot viņa dzīvei pavisam jaunu jēgu.

„Es ar viņu pavadīju visu šo rītu,” viņš norādījis intervijā TV šova „Live! With Kelly and Ryan” vadītājiem. „Mēs abi sēdējām un spēlējām mūziku. Tēva loma manā dzīvē ir vissvarīgākā. Tā sniedz man jaunu dzīvi. Nezinu, ko es būtu darījis, ja man tagad nebūtu bērna un sievas.”

Savukārt Keitlīna, kura Džonu apprecēja šā gada februārī, jau maijā atzina, ka abi ar dzīvesbiedru gribētu kuplāku ģimeni.

„Šobrīd Billijs ir ļoti izlutināts,” viņa norādīja sarunā ar „ET Online”. „Viņam jāmācās dalīties ar mīlestību. Jāmācās dalīties ar rotaļlietām un visu, kas viņam tiek iedots. Viņam ir vajadzīgi brāļi un māsas, lai neizaugtu par egoistu.”

foto: Vida Press
Džons Stemoss kā tēvocis Džesijs seriālā "Pilna māja".

„Ja viņš būs vienīgais bērns, viņš saņems pārāk daudz mīlestības, jo nevienam mūsu ģimenēs jau kādu laiku nav citu mazu bērnu.”

Vasarā Džons Stemoss pirmo reizi atzīmēja Tēva dienu, pats būdams tēvs, un savā „Instagram” blogā pirmo reizi sekotājiem ļāva aplūkot dēliņa seju.

Tēmas