Bleikai Laivlijai un viņas mammai pārmet klaji nepieklājīgu uzvedību modes skatē
Gaisā pacelti kurpju purngali met nevēlamas ēnas un traucē profesionāliem fotogrāfiem atspoguļot skati vislabākajā gaismā. Tāpēc pastāv nerakstītais likums, ka pirmajā rindā sēdošie nedrīkst krustot kājas. Lai gan Bleikai Lavlijai aizrādīja, aktrise to vērā neņēma.
Slavenības
2016. gada 20. februāris, 16:29

Bleikai Laivlijai un viņas mammai pārmet klaji nepieklājīgu uzvedību modes skatē

Jauns.lv

Daudziem tas pirmajā mirklī šķitīs absurdi, taču aktrisei Bleikai Laivlijai (28) un viņas mammai tiek pārmests, ka Modes nedēļas skatē viņas sēdējušas pirmajā rindā ar sakrustotām kājām. Pastāv nerakstīts likums – šādā pasākumā nekādas kāju krustošanas, ja esi pirmajā rindā!

Dāmas, kas regulāri apmeklē modes pasākumus un smalkās Modes nedēļas, lieliski to zina – ka pirmajā rindā jāsēž ar glīti kopā saliktām, taču nekrustotām, kājām. Tā pieņemts, jo apmeklētāji, kas sēž un skati vēro pirmajā rindā, vienmēr iekļūst foto reportāžās.

Nesen seriāla „Gossip Girl” („Intrigante”) bijusī aktrise Bleika Laivlija ar savu mammu Elēnu apmeklējusi Ņujorkas modes nedēļu, kur devušās vērot modes nama „Michael Kors” skati. Lai gan fotogrāfi lūguši aktrisei nekrustot kājas, viņa nav klausījusi aizrādījumam. Portāls PageSix.com norāda, ka pat neraugoties uz to, ka skate notikusi vien desmit minūtes, aktrise un viņas mamma spītīgi nevēlējās turēt kājas vienu otrai līdzās, lai netraucētu citiem profesionāļiem.

„Tāds likums izdomāts modes fotogrāfu dēļ,” norāda kāda lietpratēja. „Cilvēku sakrustotas kājas aizsedz fotogrāfiem skatu. Tās bojā uzņemto attēlu kopskatu.”

Kompānijas „Michael Kors Holding Limited” vadītājs Džons D. Aidols pirms skates sākuma pats personīgi piegājis pie pirmajā rindā sēdošajām dāmām – Bleikas un citiem VIP viesiem – un palūdzis nekrustot kājas skates laikā.

Bleika šo lūgumu neuzklausīja, tāpat kā viņas mamma un rokenrola karaļa Elvisa Preslija mazmeita modele Railija Keafa, kas sēdēja līdzās Laivlijai.

Prestižā modes žurnāla „Vogue” redaktore Anna Vintūra, kas savas karjeras laikā apmeklējusi simtiem vai pat tūkstošiem skates, arī šoreiz sēdēja pirmajā rindā un vēroja tērpu parādi. Viņa kājas turēja glīti kopā, turklāt abas stingri uz zemes.

Fotogrāfi lūdz viesiem nekrustot kājas, jo gaisā paceltie kurpju purngali atstāj nevēlamas ēnas uz grīdas. Tā kā dažas no modelēm defilē gar pirmā rindā sēdošajiem apmeklētājiem vien dažu collu attālumā, dizaineriem ir ļoti svarīgi, lai viņu jaunākās kolekcijas fotogrāfi atspoguļotu vislabākajā gaismā, – norāda eksperti.

Bleika Laivlija uz modes skati bija ieradusies dizainera Maikla Korsa 2016. gada rudens kolekcijas tērpā un „Christian Louboutin” augstpapēžu kurpēs. Viņa ir liela „Michael Kors” dizainēto apģērbu cienītāja un regulāri apmeklē šī modes nama jaunākās skates un ballītes. Pēc skates Bleika ar Mammu arī personīgi apsveicinājās ar dizaineru un pozēja kopīgām fotogrāfijām.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press